Szia BUXopoly! Teljesen egyet értek,itt k@rva nagy szar van,sőt még nagyobb.Érthetetlen és ahogy mondod,egy rémálom az elmúlt közel 4 év.Többször leírtam már,én a választások közeledtével bízom abban , hogy a közeli sleppre való tekintettel fel fogják húzni az árfolyamot.Komoly hőzöngések vannak már most is....itt nem kis pénzekről beszélünk azért.Ha mégsem,akkor az elsők között leszek,aki bevágom piacin eladásra az összeset a p@csába.....Meglátjuk.....
Szia Big! Az 5 évvel ezelőtti(2017 szept) és a 2020 tavaszi vételeim miatt én is nevetek, viszont ami közte volt az a rémálom az elm utcában kategória… . Ami viszont tény, nem normális a papír jelenlegi ára. 100Ft hiányzik minimum… De majd látjuk… ezt tartom minden másban próbálok pénzt csinálni addig..
Figyelj,nincs kedvem sem neked sem másoknak itt magyarázkodni.Én tudok nevetni most is az 5 evvel ezelőtti vételem miatt.Akik meg még mindig itt vannak 800,700,600 as szintekről azok meg is érdemlik. A barátaimat meg hidd el nem kell sajnálni:))
lehet ilyenkor a legokosabb csendben megvárni a végét, mert mindennek van vége, az a baj az agymosottakkal, hogy ha részvényes vagy és felfelé várod, akkor felbeszélő vagy, ha rájössz, hogy szar van a palacsintában, akkor csak lebeszélő lehetsz, mert olcsóbban akarsz venni, mindig találni kell a másikban egy támadási felületet, mert így lett kettéosztva az ország, vagyok én, meg a tökéletes hasonszőrűek, meg a többi aki ördög, nincsenen más állapot, nem lehet megférni egymás mellett baszogatás nélkül, ha valaki mást gondol mint én, annak vesznie kell, szevasztok!
Tipikus példa mivé vált a társadalom. Aki máshogy gondolkozik azt azonnal támadja a többi, akik többen vannak erősebbnek, okosabbnak, igazabbnak érzik magukat. Pedig ez nem igaz. Itt is mennyi személyeskedés van a sok opus részvényes között, pedig elmondom: mindenkinek ugyan olyan szar. Mind benne ülünk, és ötletünk sincs. . Aki amilyen közegben mozog azt veszi biztosnak, az V.kerületinek egyértelmű hogy bukik Orbán, és a 2€ benzin mellett majd lesz hely bringázni. A vidékiek nagyon nagy %-a szerint jó így maradjon. Sőt sok balos szerint sincs alternatíva, legalább van valami koncepció a fidesznél stb… az nem koncepcio hogy a másik rossz. Indulatokból, érzelmekből nem szabad dönteni. . Mindenki megoszt valamit itt amit lát hall a papír kapcsán, vett, eladott, beragadt, ismerőtől mit hallott stb.. Ezért szerintem senkibe sem kell beleállni. Papaya bemondásait senki nem kérdőjelezi, közben lehet a sárga ház lépcsőjéről irogat, egy hév-en lopott telóról. Bocs Papaya de senki sem tudja kinek van igaza. Csak van az a pont az a kétségbeesés amikor már mindent el akar hinni az ember…
NEW OPUS GLOBAL