Utóbbi időben mintha egy ~10 Ft-os sávba zárták volna/záródott a mozgás: - 236 alatt (nagyító nélkül is) látható mennyiségek vannak vételin, - 246 felett látható mennyiségek vannak eladóin. (Az is lehet, ugyanaz a f.szi játszadozik a saját ajánlataival.) Ha vkinek lenne egy 20-as könyve, és betenné ide, sokkal okosabbak lennénk. . r. 242 F. 7 M Ft.
Pontosan. Mert a sok hülye addig nem nyugszik, amíg nem lesz neki is egy béjemvéje! Fölráncsuk a hitelt és máris van otó! És erre az asszony is rábólint, mert azért nem mindegy miben ül a jobb egyben és honnan adja az utasításokat a melák férjének.
Megint ránéztem erre fúziós csodára.. túl fogjuk élni akárhogy is, de biztosan nyomot fog hagyni mindenkiben - főleg akik évek óta benne vannak nem 100 db-al.. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Piacos Laca! Te ,Fletóval dobjatok már be még a sarki kocsmában pár felest,bár most sem vagy szomjas szerintem:)) Úgyis olyan egyforma a beszédetek....
piacos lacika, ez a stílus itt annyira nem megy, van egy hasonló fórum máshol van a nevében a NEW, ott szerintem waddah úr nagy örömmel fogad, mert csak magával beszélget szerencsétlen. Csiszolhatnátok együtt a lámpavasat és egymás zsenialitását
Ez így van. Csak ez egy nehéz ügy. Nekem nincs hitelem, de folyamatosan azt érzem, hogy csoró vagyok, mert mindenki mindent is vesz, telibe hitelezve, mának élve. Mintha nem lenne holnap. Ha a moratórium marad a választásokig, és utána törlik, itt csúnya világ jön... cégek a 200ezres minimálbérbe megrottyannak, az embereket meg a szarrá hitelezett életük, temeti maga alá... Persze marad egy réteg, akik mindig elő tudnak venni újabb meg újabb 100 millákat, ők egyre többen lettek az elmúlt években, de a lakkosság 98% nem így van.
Hitelt nem kell felvenni, az a pénzügyi kultúra része, hogy mennyire adósítja el magát valaki. Ha pedig fel is vett, akkor akinek volt egy kis esze, az fix kamatozású hitelt vett fel, amelynél vagy tíz évig ugyanaz a törlesztőrészlet, és a futamidő sem hosszabbodik meg - kivéve, ha élt a pandémia miatti hitelmoratóriummal.
Kedves idióta lacikamarket részvényestársam! Ha lenne annyi sütnivalód, abba az agyontanult, ostoba fejedben és tudnád értelmezni amit írtam, láthatnád, hogy az árfolyam helyzetét jellemeztem. A kérdésem az utolsó mondatodra vonatkozott !
NEW OPUS GLOBAL