"Az innovációs miniszter a "valamilyen módot" nem részletezte." Ilyent mintha már tanítottak volna történelem órán. Visszajönnek azok az idők? :O (Amúgy meg igen, ez már durván piacbefolyásolás...) . "A
repülőtér 75 százalékát 2005-ben adta hetvenöt évre koncesszióba a
Gyurcsány-kormány, a maradék 25 százalékot pedig már az Orbán-kormány
adta el." Maga a kormány is olyan, mint az Opus: kapkod erre-arra. Csinál vmit, aztán meg az ellenkezőjét. No komment.
Egyébként én sem értem miért nem befolyásolják felfelé a saját részvényük árát, lehet mégsem olyan törvénytelen szemét banda... Hiszen megtehetnék... Vagy nem???
Az ország gazdaságának meg tudod mi kell.. Minimum 1 milla Jól képzett migráns 1 jó nagy magas kamatú Imf hitel, meg a meg növelt aranytartalékok gyors elbsszása... Hajrá okos ország döntöttünk már a történelem alatt párszor szarul, mondom nekem jó lessz az én családomnak is élnie kell vmiből😁😁😁
Na meg gondolom frankos hitelt, és 10%feletti hitelkamatot fele ekkora átlagfizut és 2x ekkora rezsit, bokroscsomagot vizitdíjat is szeretnél... 😁 Mondom velem jót teszel, csak nehogy ezekre szavazz hidd el jó lessz... Nekem
Á a baloldal ebben is nagyobb volt... Mármint lopás án lásd Tocsik ügy, ha tudod ki az, csak az 1 2 % ös sikerdíj a 500milla volt mikor a balosik eladták az egész energia szektort. Szoktál olvasni az utcákon nyitott szemmel jársz, látidaz eus pénzből épülő millió beruházást? Na a baloldal alatt ilyen nem volt, mert hazudtak és loptak éjjel nappal. Ha ez fórum erről szólna kismillió fotóval bizonyíthat ám, hogy aFityesz KDNP legalább nem lop el mindent. Ingyen népkonyha Gyurciéknál 1 2 hónap a választási utánna.2 hét, bezár. Az én városomban három helyen egész évben nyitva, csak Táj kártya kell, v személyi semmi jovedelem igazolás... Na mi a jobb hangzatos ígéretek, hszugságik, aztán húzzuk meg a nadrágszíjat, meg visszavinunk minden jót, vagy ami most van. Tudod mit oda szavazó ahová akarsz, de használd az eszed és gondolkozz, különben velem jót teszel, mert én a hátralék okból élek... Majd lessz neked is lehet és adsz nekem jól fizetős melót...
NEW OPUS GLOBAL