Én inkább a bankfúzióra gondolnék, amiben valamennyi részünk lenne. Tudom, hogy még nincs teljesen kész az összegyúrás, de a bejelentés megtörténhet... !
Nagyon kevés akkora hal van ami az eddigieket túlszárnyalja… legalábbis itthon - aegon 50% vagy egész - dunaferr - M&M maradék 50% - reptér ( azt kizárnám ) Az autopálya sem hinném. Valami szolgáltatót gyanítanék, ami olyan lesz mint a titász/tigáz. Ha van ilyen, de ötletem sincs… 100Mrd feletti cég nem sok van, ismerve az eddigieket ott kezdődik a nagyvad kategória… vélemény?
Dákó úr 2019ben azt mondta, hogy kb 2-3 év kell, hogy nagy cég legyen az opus ami meghatározó lesz a Magyar gazdaságban. Tigáz, Titász, Kall, Viresol, Mm, Rekord, Hunguest eléggé nagy halak.
Na ja. A tőkém éves szinten emelkedik minimálisat, azt viszi az infláció. De kvázi az opus kitettségem veszteségeit tömködöm be a mol, otp, usa papírok, tavaly kriptó, covid után otp, 4ig, cig nyerőkkel. . Arról nem beszélve hogy a buktàn kívűl az elmúlt 3 év alatt szinte bármiben toltam volna egy duplàt… szóval ez innét matek. A 25misim opusban ér kb 14 misit, de nem 11, hanem 36misi a reális buktám amit okozott…
NEW OPUS GLOBAL