szenilis nyugdíjas :) egyik napra így a máskra úgy emlékszik :) Lassan már a nevét sem tudja, olyan mint a sleepy joe , úgy látszik ez valami californiai átok :)
Én mindig gondolkozom, hogy írok neki. Most épp 130, 6 hete 430.-ra várta. . Mert tisztelem hogy sok időt beletesz az elemzései levezetésébe, de armageddon volt a jele az oviban az biztos. Számomra ez nem hiteles. Egyik nap a 7.000-es otp levezetést olvastam végig. Igazából az a baj, hogy az utóbbi 2 évben megváltozott a tőzsde, teljesen máshogy működik minden. Az app alapú kereskedő applikációk, a sok millió úgy tőzsdés világ szinten olyan likviditást hoz, amivel nem lehet mit kezdeni chartok alapján. Tehát logikailag érthető volt a 7.000-es otp. Mivel sok csőd felé menő cég van szerinte. De! Ezek a csőd közeli állapotok a lezárásokból fakadnak, amiket ki tudna rugni magukból a cégek majd ha a lezárások véget érnek. 2021 erős tőzsdei év lehet.
Sosem hittem neki, csak érdekességként hívtam fel rá a figyelmet. Decemberben még óriási emelkedést látott, most ( nem változott semmi) ill. dehogy nem, mégis irány a mélység.
NEW OPUS GLOBAL