ha még 3 évet kell várnom az eddigieken túl, hogy nyugdíjba mehessek, mert a pesszimista 12ft/részvény osztalékkal is az éves fizum meglesz és ezért jöttem ide, akkor azt fél lábon is kivárom már
Ezt írtam én is, hogy most van tetten érhető eredménye a munkának, idei két pozitív jelentés, scope, elemzés. A nagyon rossz helyett egy sokkal jobb lett, de ez is szar a legtöbbeknek. Ennek az lett a konzekvencia, hogy beültető vagyok akinek ez a dolga. . Az ország és így a fórum is tele van paranoiás, inteovertált emberekkel, akik mindenben ellenséget látnak.
ahhoz képest, hogy mindenki lealázó elemzést, meg 10 yardos veszteséget prognosztizált, elégedetlenségből most sincs hiány a mi kis közösségünkben, pedig tisztul a kép és az irány jó (az árfolyam az még fos, de később már lehet belőle szar is, aztán egyre jobb)
tudom az árfolyam szar, most is esik, de most először látszik a jelentésből, hogy próbálnak jó irányba állni, várjuk meg a nap végét, én fordulatot remélek napon belül
Klassz jövőt? Miből? Ellopott, átjátszott, kijátszott mutyi pénzekből, az ország lenyúlt vagyonából? Miért nem tanítod meg őket dolgozni, hogy saját eszükből, kitartásukból építsenek maguknak jövőt és vagyont? Ja, hogy abból nem lehet, mert ha nem vagy akkor nem is leszel NyERtes.
A cseh 2-n 237-re hazudják az árfolyamot. Megy az átbaszás. Pedig milyen jó lett a jelentés és mennyi vagyonelem van már a mezőgazd. és élelmiszerip.-ban is. Lassan koldusbotra juttatják ezt az amateur Csányit. :)
NEW OPUS GLOBAL