oldmotter

Regisztráció: 2020-09-01 13:46:44

Hozzászólások száma: 50

Utolsó hozzászólás: 2020-10-20 01:17

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása:
klón

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 20. 01:17
ip cím? Ugyan hagyd a csudába! Inkább a reglapoddal törődj! Mintha kissé furcsa lenne rajta a dátum. ;)
https://i.imgur.com/vJOfAVQ.png ;
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 22:38
Semmi közöm a fóbiádhoz alias baboskóhoz. Netán ő lenne a lelkiismeret-furdalásod? ;) Látom mindenféle nickkekkel próbálkozol vagdalkozni, de ezzel még nem tudod magad tisztázni. Ezek ugyanis nem érvek az egymást agyoncsapó megnyilatkozásaid védelmében. Túl sokáig mantráztad itt a leleplező és lebuktató dumáidat. Saját ellentmondásaidba buktál bele. Egyébként csak a vak nem látta, hogy mit művelsz.
Szar az árfolyam brühühü, aljas a vezetőség brühühü; nem adom el, mert jó cég ez; hamarosan fordulni fog, lölő milliárdjai az ország meglopásából vannak brühühü, akinek nincs papírja ne írogasson;  kétségeim sincsenek, hogy be fogják b...ni, magunkra maradtunk brühühü; stb. stb. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 14:52
Az előbb még 1000 milliárdos vagyonról írtál, amit lölő Magyarország fejlődése elől lopott el. Tehát igen nagy mértékű nemzetkárosító lopással vádoltad meg. Az "igazságérzeted" mégis arra késztet, hogy itt védd körömszakadtig az opus-t és bizonygasd, hogy milyen jó befektetés ez. Mindemellett naponta szidod az opus-vezetőségét és tulajdonosait. Ehhez jön még arról a nem kevés pénzről szóló állításod, amit igen jó áron az opus-ba fektettél. Érdekes, hogy az "igen jó áron" vett részvényeidet nem adtad el 800-on meg 700-on sem. Mesés vagyon megszerzése helyett, a tolvajok és a szar árfolyam ellenére itt ülsz nyakig a slamasztikában mint egy lúzer. Jócskán ellentmondásos az, amit itt képviselsz meg írogatsz. 
   
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 13:12
Ha ilyen negatívan ítéled meg lölőt és az opus-ból származó vagyont, akkor miért is akarsz te meggazdagodni a "Magyarország fejlődése elől" ellopott pénzből? Mert ha az büdös neked, akkor magadról is azt kell gondoljad. Vagy döntsd el, hogy tényleg fáj-e neked az ország meglopása és akkor ne vegyél részt benne és ne dicsérd, ne fűzz itt nagy reményeket a tolvajrészvényhez. Ez a kettős játék már nagyon átlátszó és hiteltelen.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 11:16
Tisztelt 1221_ Úr! Éppen ezen dolgozunk betgyuri úrral a több napos ittléte alatt. Kérem legyen türelemmel. Bízzon bennünk és a kiváló vezetésben. Ne feledje, amit ígértünk: Mindenki jól jár! Üdvözlettel, Dákó úr.
P.S. Az önnel való találkozást keddről szerdára tettük át. Kezdés idő u.a.  
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 09:58
Láttunk már márciusban közzétett HH áprilisi foglalás adatokat, amik alapján hasonló bizakodó bejegyzések születtek itt. A valóság aztán jól kiigazította a fake news-t. Az általad említett "hír" is tipikusan jól szervezett álhír. Nincs mögötte tény, csak a megszokott és jellegzetes árulkodó megfogalmazások "beszélgettem egy ismerőssel, akinek a  lánya... a szálló... stb". A lényeg: fenntartani a rövidtávú emlékezettel SEM rendelkező tőzsdézők, "befektetők" létszámát.  
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 16. 15:49
Még meg nem jelent friss hír: A Mészáros és Mészáros elnyerte a Mészáros és Mészáros által kiírt 460 milliárdos elterelő kiépítését. Az elterelő előnyösen használja ki Almásfüzitő szinergiáit és az elnyelt kisbefektetők pénzét. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 16. 11:10
Ugyanezzel a kérdéssel már tavaly is előjöttél egy másik opus topikban. ;)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 15. 09:47
Látom figyelmesen olvastad az írásomat, ami egy másikra volt reakció. Mivel kihagytad a két poszt összefüggésrendszerét lemaradtál a humorról. Bánja a kánya az előbbit, de hogy a saját érveléseddel is csődbe mentél, az viszont tényleg vicces. :D Na jó segítek. A Fornetti és a WC papír nem a BÉT-en található befektetési cuccok. Igaz, az opira elég sokszor használták az utóbbit jelzőként. Most épp júrópa pirosban, a digitális klotyópépör pedig 230-nál emelkedőben. Biztos jele annak, hogy durván sortolják. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 14. 23:41
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még írnak a befektetéseimről! :)
Jól döntöttem, amikor eladtam az összes opimat 700-on. A pénzből beruháztam csúthoz igen közel egy Fornetti sütödébe. Kínából meg hozattam (óccón) 500 konténer WC papírt. Amikor beindult a Covid mindet eladtam a Zakadémiának. A hájmalaccal egyszerűen nem lehet bukni. Sok frusztrált meg álló  nap szidja ezt a drága jó embert.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 14. 12:08
Már megint civódnak az agyafúrt görögök és a művelt latinok ebben a nemes penésszel bevont topikban. Mindhiába, mert a régi kínaiak már jóval előttük megmondták, hogy az opus-szal mindenkit át fognak verni.
Addig is álljon itt vigasztalásul:
R 226.50   
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 22:35
Hamarosan eljön a nagy nap, a nagy bejelentéssel, hogy az opus beszáll az egészségügybe. Ők lesznek Tanganyika legfőbb oltóanyag beszállítói. A Gangesz partján kezdésnek 10.000 db Wamsler logós hamvasztókemencét állítanak csatasorba. A Déli-sarkon megnyitják a hidegfóbiások intézetét.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 22:20
Jaaaa, Soros meg arról híres, hogy egyhelyben rogyadozó, fosforgalmú részvényekkel csinált milliárdos vagyont! Steve Jobs meg a kopasztól tanult programozni. Innen már csak egy hajítófányira van az igazság: Lölő okosabb, mint Zuckerberg. :D  
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 22:08
Nem kevésbé bosszantó, amikor nyakig szarban ülők osztják az észt, hogy jó az csak hülye, aki büdöset érez.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 22:03
Ha a "trémium" a tré super lativus-a, akkor jót szóltál.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 17:50
Innentől komoly begyorsuló zuhanás következik, de hála istennek az opikánál szart sem ér a TA. Fütyörészve, nyugiban, büszkén ki lehet írni a topikba a mai napi vásárlásokat is. Ugyan mi baj történhetne?   
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 17:39
Sok fingásnak beszarás a vége.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 08. 14:03
A cégben igenis van érték. A lényeg, hogy kívülről ne piszkálhassa senki. Azért, hogy belülről szép nyugiban ki is lehessen venni a hasznát. A Titász lehet olyan átfutó vagyonelem, mint az eddigiek is. Adnak-vesznek, dolgoznak keményen.
Annyi jót írtatok ma, hogy megjött a kedvem és szóltam a brokinak veszegessen ezen a szép csendes napon 15.000 db-ot. Aztán folytassa ezt minden hónapban, egészen a 442-es árfolyamig.
Egyébként ti hinnétek olyannak, aki mondjuk 50-100 ft között vett részvényt és azóta kétszer is volt 800-on és hónapokig 700-on, de az illető ebből semmit nem tett zsebre és most 233-nál is ücsörög benne? 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 08. 00:14
Megvárjuk a választást (2018. ápr.) aztán megyünk Északra.
Megvárjuk hogyé' árazzák be az apportokat. Oszt jó lesz.
Megvesszük a Mátrát, giga bevétel lesz és még oszti is várható. Türelem profitot terem.
Megvárjuk a roadshow-t, jönnek a nagybüfik, fúzió is lesz tán. Kibaszott nagy részvényesek leszünk egy kibaszott nagy holdingban. (Caprió a kis takony)
Megvolt a legnagyobb fúzió, amit a BÉT látott. Holnaptól beindul a rakéta.
Most kell venni, mert holnap már késő lesz.
Megvárjuk a faszántos jelentést és jó lesz ez. Ne fossá!
Eladjuk a füstös, mérgező mátrait. Tele leszünk kp-val. Mindenki jól jár.
Jön a BUBE bazze, te meg nem veszed az opit? Lúzerkém....
kb. a harmincadik elnyert pályázatot olvassuk, az opi szénné nyeri magát. Vegyed tesa!
 Eladtunk egy szar médiát, kitárazunk a 4ig-ből, a CIG sem fest túl jól, a Tiborcz gyereknek is lökünk valamit ne ríjjon itt. Portfóliótisztítás, szinergiák beszántása ja, nem, kihasználása. Károgókra ne hallgass, vegyed, tartsad.
 Giga bankunk lesz, külföldi terjeszkedés várható a napokban. Már lemaradtál a vonatról gyerekem.
 Még megvárjuk az újabb jelentést.
Még megvárjuk az önkormányzati választásokat, utána megint emelkedő trendbe állunk.
 Megvesszük az EON-t, ja nem, csak a kisebb részét, az is jó lesz a TITÁSZ mellé. A cégvezetés egyre jobb.
Kurvára jól megy a turizmus, több milliárdos profitot hoz, a Covid meg sem kottyan nekünk. Dakó mondta hogy Höhöhö, én hiszek neki. Majd sírhatsz, hogy nem vetted. Rég volt ilyen olcsó az opi.
ML úr elvált, megy az asszony, megy utcááán!. Ez is jó lehet, csak legyél türelemmel.
A TITÁSZ nem jött, de akár holnap is itt lehet. Kivárjuk vazze. 
Csilliárdosak leszünk.
Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!! 2020. 10. 05. 22:25
#38
ment a +

friss hírek További hírek