Én olvastam az Intelligens befektető c könyvet. És nagyon igaz az intelligens befektető a büdös picsába elkerüli az ilyen szart. Az Opus részvény az összes dolgot kimeritette amitől óvakodni kell tőle, az összeset!! Hamar elhiszem, hogy megint mocskos spekák játéka volt ez aminek mi úgy örültünk múltkor, per pill úgy néz ki ugyanaz a forgatókönyv, és újra és újra beszopjuk..... 🙂. Szép napot!
Nemtudom.. A bluek-ba most jön a második esési hullám amiből opi is kapni fog. Szerintem egy dupla alj minimum lesz benne, vagy 150 körül vagy pedig 130 alá szúr 110ig.
Mondjuk ml vmelyik alapja mahanak adogatja, hogy véletlenül se emelkedjen az árfolyam. Valszeg ez az érdekük. Hogy miért azt ők biztos tudjak, de sajnos mi nem járunk jól. Akik nagyobb pénzzel belevehetnenek biztosan látják ezt.
Mondjuk ml vmelyik alapja mahanak adogatja, hogy véletlenül se emelkedjen az árfolyam. Valszeg ez az érdekük. Hogy miért azt ők biztos tudjak, de sajnos mi nem járunk jól. Akik nagyobb pénzzel belevehetnenek biztosan látják ezt.
Valaki / valakik direkt száz milliókat feláldozva basszák szét az opus árfolyamát. Nem az első ilyen, nem az utolsó, tavaly november óta ez gyakorlatilag napi szinten megy. Amíg erős kézzel nem nyúlnak utánuk, addig itt ez lesz. Bármikor le lehetne ezt zárni, ha záróba 60k 280-ra beálna az srv. Nem?
Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy milyen logikus oka van annak hogy valaki 220-on záróba beverjen 11ezer részvényt, miközben ezt 270-250-ig megtehette volna egész nap? Mert ezt épp ésszel én nem tudom sajnos felfogni.
Csak keresem az értelmét, hogy miért "fogad" maga ellen. a 3M darabbal jelenlegi környezetben 30-40%-ot lehetett volna vinni felfelé, az árfolyamot szerintem. Sokszor itt minden fordítvan működik mint ahogy kellene. Az srv-vel mások támasztják az árfolyamot, itt meg.... Na mindegy. A vége ugyan az: nem kell nézni, mindenkinek jobb. Lefelé nem akarom elhinni, hogy menni tud sokat, felfelé bármeddig mehet, ülünk várunk tovább...
NEW OPUS GLOBAL