Haladunk szèpen(komótosan) hírekben,mègha árfolyamban nem is. erőmű eladva, vasútról csöpög a hír,jelentèsben mátrai ára benne lesz, új megrendelèsek jönnek, szóval várom az április vègi 430-at🙂 igaz 230 is megteszi,de 430 amit írtam korábban is h.jelentes, mátrai eladás & vasutas hír után főleg ha lesz szerződèskötès hamarosan kínaiakkal akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen április végére ... Szóval várjuk h.induljon a gőzös ès a buli:) Türelem cash-t terem ès tudjátok csak az számít mikor a pènztárhoz fáradtak a profitotokèrt😉
Idő, végtelen és hasonló fogalmak, amelyeket igazából meg sem tudunk határozni egzakt módon. Ellenben, mint tudjuk, a cégünk elnevezése nem más, mint globális alkotás. Szóval Paksot egy kicsit túltoljuk és jön a fúziós erőmű a oroszokkal karöltve:)
Ezt beszéltük többször. Ha én nyernék, akkor beindulna a szoporoller nekik :-) Lassan jobb időket várok. A tegnapi vételem is - lesz lassan, ami hihetetlen, már a 200-as vételre is azt gondoltam soha... Mondjuk a 300-400-as és a 500 felettire is :-))))) Ez van. Biztos vagyok benne, hogy el fog jönni az Opus ideje.
A teljes szöveg : RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
a kibocsátó érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont – rendszeres és rendkívüli
tájékoztatás megtételére nem köteles – társaságra vonatkozó információ közzétételéről
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy u.
59., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”), eleget téve a rendkívüli
tájékoztatás körében meghatározott kötelezettségének, ezúton tájékoztatja a Tisztelt
Befektetőket, hogy a részben közvetlen tulajdonában álló EURO GENERÁL Építő és Szolgáltató
Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 9026 Győr, Vízmű u. 2.; Cégjegyzékszám: 08-
10-001831; Adószám: 22927800-2-08) a Fertődi Építő és Szolgáltató Zártkörűen Működő
Részvénytársasággal (székhelye: 9400 Sopron, Ipar körút 13.) közösen, konzorcium tagjaként, a
Győr Megye Jogú Város Önkormányzata (9021 Győr, Városház Tér 1.) ajánlatkérő részére a
Modern Városok Program keretében a „győri vízi élménypark kialakítása” elnevezésű projekt
vállalkozói szerződés keretében történő megvalósítása tárgyában kiírt pályázatot megnyerte.
A megvalósítandó projekt végleges összértéke – nettó vállalkozói díj összesen: 19 599 749 693
HUF értékben került meghatározásra. Ajánlatkérő a közbeszerzés tárgyát képező projekt
megvalósítását a Modern Városok Program keretében nyújtandó forrásból kívánja finanszírozni.
Ajánlatkérő, mint költségvetési szerv, kizárólag a költségvetésben elfogadott kiadási
előirányzatok terhére vállalhat kötelezettséget. Jelen eljárás eredményeként megkötendő
szerződés hatálybalépésének feltétele az, hogy a forrás megítélésre kerüljön.
OPUS GLOBAL Nyrt.
Igazgatósága
Ilyen árfolyamon én garantáltan megtettem volna, de ott van az a fránya feltételes mód:) Mondjuk egy százalék tulajdonjogért lehet, hogy megkaptam volna a közgyűlésen az utolsó száradt Fornetti darabkát is:)
NEW OPUS GLOBAL