Dakónak a legutóbb említettem, amennyiben az Otp "szarban" van Csányi Sándor szingapúri alapja elkezdi venni, többször is long irányba állította a bankpapírt. Mészárosnak ez miért nem jut eszébe, vagy a lányának? A legvagyonosabb Magyar, hogy nézheti ennyire semmibe a részvényeseket?
a 611 csak valami gyökér játéka, biztos látta , hogy fórumon felfigyeltek rá. Remélem 1700utan büszke magara, hogy a hűű meg haaa.. És ha én berakok 666 Ft-ra 666 db-ot, akkor... ? udv, SapadtOrdog :)
Feleségem pedagógus és most meséli, hogy kollégától kezdve a szülőkig bezárólag, számtalan módon szegik meg az előírt szabályokat. Az egyik szülő behozta az iskolába a gyereket, majd közölte később, hogy amúgy beteg a nagypapa, aki külföldről jött haza és ezért most önkéntes karanténba vonulnak, de azért a betegség tudatában behozta a gyereket egy napra (nem tudni egyelőre, hogy mitől lázas a nagypapa). Ennyit a társadalmi együttműködésről, teljesen mindegy "ki van felettük".
Ez egy kabaré. Az is ami 611 óta történt és az is amit az új menedzsment művelt a fúzió óta. Nem csoda ha minden emelkedik ez meg nem. Zéró integritása van a menedzsmentnek.
inkabb legyen Néma Böbe, hátha megis csak olyan "körbeadós" munkaköre van... legyen az, ha attól a vezetés jobban teljesit. ( eddigiek alapján A-kategóriás, ugyanis a vezetesnek "elállt a szava") 😉😶
1 percre 1 db-ot 800-ra én raktam be, hogy megübereljem a 611-es kisköcsögöt. de hogy ki lehet az állandó 611-es nem tudom és azt sem h ennek milyen jelzésértéke van már napról napra :(((
A következő levélben nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy mennyibe kerül a hölgy által nyújtott szolgáltatás és cserébe mit teljesít. Celebeket nem kívánok eltartani.
NEW OPUS GLOBAL