nyilván hírek függvénye de nincsen garancia arra hogy innen a rossz hírekre ha lesznek márpedig lesznek azt az árfolyam nem e egy 30% os eséssel követi le vagy mégtöbbel. A mai napról, kicsit könnyeb nézni a zöld BÉT et DE ez lehet az esések korrekciója is, illetve a hétvége eddig megváltás volt most meg izgulhatunk azért hogy ne jöjjenek nagyon rossz hírek mert azt nem fogja meghálálni az árfolyam
Ebben igen, a bizalmat is szétverték nem csak az árfolyamot. Bízom benne hogy ezek után valami normális elfogadható éves jelentéssel jönnek ki, nem rúgnak bele a földön fekvőbe még egyet!
Szerintem a kettőt nem lehet egymáshoz viszonyítani. Ugy beszélek hogy érdekelt vagyok mindkettőben. A 4IG meg az út elején van heted annyi rv. darabszámmal mint mi. A 4IG igaz hogy egy pillanat alatt felezett a bennfentes kereskedés miatt, de ott felmutatnak srvt. a cégnél. Részemről nagy jövő elött áll... Amíg itt a teljesítmény jóóó 2 év esés totálisan mindenkivel együtt ülök a a kb 65% os bukóban. Remélem hogy csupán itt az Opusnál stratégiaváltás folyik. Bízok abban hogy az MNB vizsgálattal kiderülnek a turpisságok aminek 2 éve a szenvedői vagyunk. Én kivárom a végét, nem a konyhapénzt vettem el - persze pszichésen nézni a több év alatt összerakott pénz virtuális bukását nekem se jó, de nem tudok mit tenni. Magamtól vettem ( bár KONZUM bol lett opusom ) nem lettem kényszerítve, igaz a nagy tervek beharangozása volt szimpatikus hogy ebből egy valóban giga-mega Holding lesz ami eredményes is. Kitartást mindenkinek. Olvasom napiszintem a fórumot, hatalmas aranyköpések vannak amiket mentek is :) Természetesen napi szinten nézem az árfolyamot, de már lélekben felkészültem, hogy ez csak jövöre fog esetleg tetszeni a szememnek.
NEW OPUS GLOBAL