Ja, az EHO-t mindenki minimalizálni akarja (KATA és minimálbér, stb.), de a kórházban a nyugati színvonalat várja és háborog magában, hogy miért kell hálapénzt fizetni.
Kall, Viresol, Csabatáj együtt többet ér mint a jelenlegi kapitalizáció. +Wamsler, Építőipari cégek, Szállodák, egyéb befektetések. Erőmű eladás Titász, Eon. Jelentős kp állomány.
Kérném a valós adatokat az egészségügyi ellátórendszerhez valós jövedelem arányos hozzájárulásodról. Továbbá, hogy milyen szisztémában állsz hozz a környezetünk terheléséhez. Először az egyén legyen rendben, utána nyomhatod a kötekedést, ha te mindent megtettél annak érdekében, hogy könnyen zsűrizd a dolgokat feltételezésekre alapozva. Én több mint másfél évtizedig láttam belül az egészségügyet, annak finanszírozását, főként más kormányok alatt, szóval aztán nekem jöhet a vakera az egész rendszerről. Kis pénz nagy foci működik a fejekben, a becsületes emberek meg rácsesznek, mert egy kalapba kerülnek.
idézem ( bét ) A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Vezérigazgatójának 98/2020 sz. határozata
Budapest, 2020. március 11.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója „A Budapesti Értéktőzsde
Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Üzletszabályzata” c. szabályzat Kereskedési Szabályok
című Ötödik Könyve 3.2 h) pontjában foglalt felhatalmazás alapján és a 26.5.7 pont szerint az alábbiakban
felsorolt, a BUX és részvény Ügyletkörében szereplő határidős termékek Klíringsávjának, illetve Napi
Maximális Árelmozdulásának a Terméklistában meghatározott mértékét 2020. március 13-ától az alábbiak
szerint határozza meg:
BUX és részvény Ügyletkör: Kontraktus neve OPUS Lejárat : Valamennyi lejáratban Klíringsáv
mértéke 60 Ft Napi Maximális
Árelmozdulás mértéke : 120 Ft.
NEW OPUS GLOBAL