Nem tudom , lehet hülye vagyok, de én ma 216 ft- on vettem megint. Ha jön a titász és e-on ker, ez jövőre csak többet érhet. (Min 500 ft. körül árra taksálom majd)
Amerikát vagy 10x beirtam anno csúcsok csúcsán van! Opus akkor is esett, csupa jó hirre, megrendelésre,hihető sztorykra, mindenre. Beütött a szar, és Opus esett a legnagyobbat. Azért amikor a nagy fúziót bejelentették, ki hitte volna hogy már szinte minden kiárazódik. Ennyit érne? 222 ft! Mar minden rést is betöltött. A jelentést kivancsian varom azert, mert 2019 volt minden idők legjobb gazdasági éve. Turizmus, épitkezés, termelés stbstb.
A sumák arabok lenyomják az olaj árát - legolcsóbban tudnak termelni - megindul jobban lefelé a tőzsde is vele, majd az évtizedek alatt felhalmozott vagyonból újabb "jóárasított" bevásárlást kezdenek alapokon keresztül a tőzsdéken. Ami minket illet, remélem okosan vásárol az Opus is, a tervezett akvizíciók árazása ebben a helyzetben felülvizsgálandó. Ahogy korábban megírtam a vírus helyzet európai élessé válásakor, a növekvő állami kiadások és ezzel párhuzamosan csökkenő állami bevételek miatt nehéz, kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek a kormányok, amire a nemzetközi "pénznyomdák" szívesen állnak majd elő "személyre szabott" feltételekkel. Sajnos a sok remegtetéssel a "világkormány" indikációja is erősödésnek indulhat.
A ruletthez képest ez a papír annyiban szarabb, hogy itt tovább nézed, amíg buksz. És mivel azt hiszed nem szerencsejáték, ezért ráadásul nagyobb összeget. Az azért megdöbbentő, hogy két év folyamatos esés után a koronavírus miatt is mi essük a legnagyobbat. :D Hajrá Opus!
NEW OPUS GLOBAL