Igen, de ehhez hozzájárult az is, hogy az amcsi piac dupláján forog a reális értékének, ha nem ott lenne esni se nagyon esne, csak mikor ilyen magasságokban esni kezd hirtelen oszlik a lila köd a fejekben és árazni kezdi a lehetséges realitást!
Beszéltem Amerikába ismerősömmel átbeszéltük ezt az egész vírust. Azt mesélte hogy kint tavai évbe 17 millió ember volt influenzás abból közel 17000 ember halt meg ez csak Amerikába túl van ez az egész lihegve. Szépen a piac kihasználja és sajnos áldozatává váltunk
Ezt pakkomat nem adom el 1000 alatt az biztos! Ráérek. Láttunk már hasonlókat a tőzsdéken. Sok ember évekig ül a bukóban, aztán amikor kezd felfelé menni a papír veszteséget realizál, csak kevesebbet, ahelyett, hogy a felfelé hullámon is tovább csücsülne, hamár addig kivárt.
Ha két évig nem volt érdekük semmit tenni az árfolyam karbantartása érdekében akkor én úgy gondolom hogy csak akkor lesz változás ha piac úgy gondolja és tsnyleg jó hírekkel jönnek ki ! Ezeket kurvara nem érdekli az árfolyam eddig sem érdekelte ezután sem fogja
+++ Nekem kevesebb van 40e-db kb. 411 (ha minden igaz) az átlagom. De majd megnézem ha lesz kedvem megnyitni a bankot :-) Csak az idő ami nekünk dolgozik. Kitartást.
520 az átlagom 60 000 db-bal ülök benne közel másfél éve volt már egy pár szint amikor azt mondtam nem bírom tovább de ez már a mind meghalunk szint sajnos de akkor sem adom el. Ha ennyire hülyék voltunk hogy ennyire hittünk benne akkor most már ki kell várni a mi időnk is elfog jönni.
Én ismerek néhány nagyobb pakkos embert 600 körüli átlaggal. Egyáltalán nem foglalkoznak most ezzel, és nem is tudják, hogy van itt a portfolión erre fórum, sok messiással. Megvették, majd eladják amikor jónak látják. 2-3-4 év mindegy. Szóval a kérdés: - ha ma leesik 200 alá eladod? - ha ma felmegy 300 fölé eladod? Nekem mindegyikre NEM a válasz, szóval felesleges szenvedni itt. Ér elég negatív élmény mindenkit mostanában szerintem a sok-sok negatív komentre semmi szükség.
678!! a jelenlegi átlagom :(( bár már nincs sok, és anno 2017-ben szépen háromszoroztam rajta a kora őszi 800-on. De szépek is voltak azok az idők! Appenninen is óriásit lehetett fogni. Nyilván nem ez a reális értéke az Opus részvényeknek, jelenleg nem szabad a veszteséget realizálni. Lesz ez még négyjegyű árfolyamon!
És akkor mi van? 5Ft lesz. Biztos reális. Nyomod a shortod mellé a sok lebeszélő dumát, igazolod magad, hogy ugye megmondtad, hogy esett, mindegy, hogy a világ fosta össze magát, és a MOL is 11%-ot esett...
Én 271 átlagban vettem. Bele se merek gondolni aki mondjuk jóval magasabb áron vett hatalmas mennyiséget mit élhet át most. Mert én tepem a hajam. Jelenleg csak ámulok és nem tudom merre tovább
NEW OPUS GLOBAL