Amugy meg ha sok topiklako beszorna a pakkjat akkor 200 sem fogna meg.Csak hat van jopar ember aki tud gondolkodni is.Filleres pakkok repkednek.Itt rengeteg embernek van tobb szaz K-s pakkja.Olyanok meg veletlenul sem repkednek.Vihar a biliben.Minden reszvenyes szopja a nemi szervet egyforman.
Azt nem ertem,hogy a hozzad hasonlo gerinctelenek mit keresnek itt ha nincs reszvenyuk?Venni nem akarsz csak 150ft-nal.Akkor addig pihengessel mashol.Koszi Ugy latom az egod az egekben.Reszveny nuku ,de okosnak akarsz tunni.
Szeretnel te ennyire butuska lenni.Ilyen bekar aru pakkod biztosan nem lesz.Viszont az arfolyamcsokkenes mindenkinek szar aki benne van.Tul fogjuk elni.Neked meg lehet egy jo beszallod,hogy nyerj rajta 10ft-ot reszvenyenkent.Forintbaszok ugy szoktak csinalni.
222,4 ft es onti az buta allatja.Ideje volna mar fordulni.11% buko az semmi.Szerintem menne a 20% is.Minek varni holnapig.A lenyeg hogy lehessen keresni azon hogy szar minden.Jo dolgok meg termeszetesek arra oldalazni kell.
Ha nincs Opusod akkor kar ide jonnod.Varj otthon a sarokban a kis szobaban a 150-ftra .Ha meglesz akkor gyere vissza es olvass be minden gyokernek.Koztuk nekem is.
Imént írtam, hogy még soha nem volt Opus-om, de 150 alatt lehet, hogy belenyúlok. Persze csak rövid pattanóra, mert továbbra is életveszélyesnek tartom a papírt.
NEW OPUS GLOBAL