Valamennyire igazat adok azoknak akik azt mondják, hogy automatikusan is generálva van vmiért a mínusz. Többször találkoztam vele, hogy rákattintok az Elküld gombra, és a fórumon már úgy jelenik meg, hogy rajt is egy mínusz!!! Ennyire senki sem gyors. De lehet ez már valamiféle üldözési mánia.
Az a durva, hogy bárki nyomhatja akár nem OPUS részvényes is, ...elég ha van a fórumhoz regisztrációja... Bár bevallom töredelmesen hogy a + növeli a dopamint, de az, hogy ennyire mennek a miuszok... hát inkább írjunk...
Az éves rendes közgyúlés április 30. 2019 évi éves jelentés előterjesztésének közzézézele 2019.április 9 Márciusban nincsen semmi az eseménynaptárban . ( legalábbis a 2019..12.20 14:05 szerint ) ....
De, csak már nagyon kellene egy pozitív impulzus ami megerősíti, hogy jól teszem! Örülnék, ha most már rövid időn belül ez megtörténne, mert különben el kell, hogy adjam és valahol () el kell kezdenem visszahoznom. Nem az lenne életem legjobb napja..
+ Hajrá Opusz‼️ Részvényeim +vannak, sőt higítottam, így 110k, jelenlegi árfolyam nem megnyugtató, de igazából teljesen mindegy, majd az idő meghozza a gyümölcsét‼️🍀
Köszi. Megértettem. A Célcsoportban egyetértünk csak a OPUS ENERGETIKAI Beszámolóját kéne átnéznem ehhez, modosítóm a tervszámaim. költői a kérdés, vajon a nyereség nagyobb-e ebben az esetben.
Ügyesek ezek a mai asszonyok, bár néha nem értem őket.. Pl tegnap este is mondta az enyém, hogy egy kis előjáték jól esne neki.. Kimentem a garázsba a gyerekek labdájáért, de amikor meg visszaértem, kiröhögött.. Lehet tollasozni akart.. de a szobában? Nem értem, mindegy...
NEW OPUS GLOBAL