Nem várom lefelé de sajnos arra tart.Mátrai nélkül 380ft.-t szerintem megér rekordot döntött a turizmus az építőipar.De az opusnál minden előfordulhat!
Nem gondolod komolyan hogy jó néhány kisbüfi nyolc -tíz százalékos akciójának áldozata a mostani árfolyam 😀😀 ebben a reménytelen helyzetben mindenki próbálja kihozni a legjobbat, akár négy öt százalék realizálással is!! Ha igazán tökös lenne a cég akár saját részvény vásárlásával pillanatok alatt 500 ig húzná az árfolyamot, és ott védené!! Ha akarná, de kurvára nem akarja, csak a pofánkba röhög!!!
Persze, mondja csak és meg is értem. Nekem is van 400 felettről bőven. De nem segít semmit, sőt. Demoralizáló. Viszont a fórumtárs azt magyarázza, hogy 300nál dobta közel nullában de felháborító ami itt művelnek.. ..hagyjuk már.
bocsi, de a 800-as 700-as 600-as 500-as had mondja már a magáét, őket jól átcseszték, ez vitán felüli, lassan már a 400-sok is búcsút inthetnek, a nyereségüknek
Mit művelnek? Te is dobtad 300-nál, más miért ne dobná? Egymást spanoljátok, hogy ki kell b**ni. Sajnos annyira bizalmatlan már mindenki, hogy pár forint esés után azonnal dobja a részvényt mert úgyis visszamegy. Hát persze, hogy visszaadja amit emelkedett. Valaki a s***t is tovább tartja magában mint ezt a részvényt, már bocsánat. Ja tényleg felháborító..
NEW OPUS GLOBAL