Az elmúlt hetekben eléggé megszaladt az árfolyam, úgyhogy számítottam rá, hogy ma nem folytatódik a száguldás. Mindenesetre bízom benne, hogy az 1200-as szint kitart.
Rendben, ebben akkor megegyeztünk...:):) Remélem a Dt is így gondolja majd, szerintem egyébként itt az ideje, hogy ők is osztalékban vegyék ki a teljes lóvét és abbahagyják ezt a drága srv vásárlást. (Ha meg így is olcsónak találják, akkor biztos lesz 1500 felett is..., basszus két évvel ezelőtt cca. 423-as átlagon vették az srv-t és tudták, hogy a 3x-osát fogja érni)
Savanyú a szőlő? Lemaradtál róla? Jövőre a különadó kivezetése még dob rajta egy 40 milliárdot, úgyhogy nem elérhetetlen 2025-ben a 190 milliárdos eredmény. Ja és legkésőbb 2026-ban kivezetés. Ennyi.
A jó adatra eddig szinte mindig nagy eséssel reagált. Én holnapra a nap elejei emelkedés után lecsorgást, majd nagyobb esést várok nap végére (persze az utolsó egy év minden eddigi megszokást felrúgott, aki bármelyik nagyobb emelkedés után megshortolta, az megszívta...). Nekem még minden papirom megvan és talán 1600 Ft környékén kezdenék számolgatni, illetve akkor, ha valamilyen lényeges körülményben változás állna be. Addig mozi.
Mtelekom