a jó q3-t tegnap, meg ma árazzák, holnap már csak nyugtázása lesz a jó jelentésnek. Az hozna holnap is jelentősebb emelkedést, ha a jelentéshez a komment olyan lenne, vagy konkrét további emelés lenne a célkitűzésekben.
-Én viszont ne tartok ettől...nem colt véletlen a Concorde 1510 ft-os célára! A részvényesi juttatások erősen meghaladják ezen az árfolyamon az állampapír hozamokat!Ekkora különbség sosem volt a 2 hozam között! Ha nagy nyerő miatt,ha nem adod el még másfél hónapig,akkor nem kell májusban még adót fizetned!Állampapírpiaci referenciahozamok - Portfolio Terminál
Én korábban - más idők voltak - 1100-as, majd 1200-as célárat határoztam meg magamnak (620 körüli átlaggal vagyok bent). Nem adtam el egyiknél sem végül, és most már eszemben sincs eladni. Ami most a terv: 1300-nál eladom 10-15%-át, 1400-nál újabb 10-15%-ot, a többi kvázi örökre tartós stratégiai. Hacsak nem lesz rövid időn belül 1500, akkor elgondolkozom, mert a +150% ennyi idő alatt azért csábító lesz - addig nem hozzá nyúlós.
Mtelekom