Szerintem nem lesz ma leöntés olyan méretű. lehet lesz egy komolyabb leszurás,(680 ig kb)aztán elindulunk fel. mai nap picit mint ha más lenne.. telkóba is sokan a 245-250 et várták.. nem is lett annyi.. legyen igazam..!
Pali ne idegeskedj, tök mindegy neked már, hogy 11K vagy 12K ... el úgysem adod ennyiért... ülni fogsz még egy "kicsit" és majd kiolvadsz, sőt nyerőd is lesz idővel ...
Az a poén, hogy tényleg így lesz. Már senki nem bízik hogy most éppen 11900 nél jár és elkezd emelkedni. Amúgy sajna én is azt várom hogy 11600 körül fog zárni. Legfeljebb ott higítok egy kicsit. Ezzel a forgalommal esélytelen emelkedni.
" illik ránézni kedvenc részvényeinkre...
persze, persze ... csak úgy "általánosságban" mondtam ...
mkb céges fronton áll iszonyatos buktában a bedőlt hitelek miatt, azaz nem mérték fel "rendesen" a hitelezett cégeket... nos ezek dumálnak a mol-ról... erről ennyit
óránként valóban nincs értelme, még... de napi szinten (én pl nyitóban és esténként), azért csak illik ránézni kedvenc részvényeinkre...
amúgy az mkb-s faszi alig tudott beszélni, köhögött, nyeldesett, torkát köszörülte...lehet, h a benne lakozó bűntudat miatt? ;)
hmm, mkb... egy kollegám ott dolgozott, nemrég jött el... egy süllyedő hajó, legutóbb megint 100-mrdos bukóval... már akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak..
bízom a fordulatban, de nehéz terep lesz és azt gondolom jelenleg nem sok értelme van óránként vagy naponta figyelni ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.