Igen, de a 8K-s mélypont is -50% innen. Szóval nem árt az óvatosság
Törölt felhasználó2014. 03. 27. 12:43
Ha jól tudom az MKB most is 400 milliárd körüli veszteséget csinált. Milyen elemzők ezek? Látja, hogy már hónapok óta esik....erre könnyű azt mondani, hogy tovább fog esni. Na ezekre ne bízza senki a pénzét....
Gazdasági rádió, 08:45 egy Mkb elemző volt meghívva a műsorba.
Olyan szinten lefikázta a Molt, hogy rossz volt hallgatni, gyakorlatilag esélyt nem adott rá, hogy ez az alja.
Szerintem értékelhetetlen volt a monológja.A lényege az volt, hogy nagy eladói hullámban van a mol és ilyenkor öngyilkosság venni, mert nincs alja a papírnak, és csak akkor szabad venni amikor már egy biztos vételi jel mutatkozik rá.
A INA körüli bizonytalanságot nem lenditi fel az árfolyamát, ráadásul a Februári pozitív hírek sem okoztak vételi erőt a molban mivel a 2018as prognózis 130000 hordóra csökken 180000 hordóról...És ezt a befektetők nagyon negatívan fogadták...
Lényegében semmit nem mondott 0 pozitívum!!!
Na most kérdem én, ezért el kell menni elemzőnek, ennyi erővel bárki lehetne az?!
Mindenesetre az, hogy ilyen szinten nem érdemes vásárolni, mert folyamatosan esik, na ezt baromságnak tartom, mert azért azt tudjuk, hogy egy Mol nem lehet 1000 ft, mert akkor már nagyon nagy baj lenne!
Törölt felhasználó2014. 03. 27. 12:35
Szerintem aki a MOL-t 16 ezer felett vette az kárpótolva lesz a költségvetésből, hiszen a libás károsultakat is pénzhez juttatták. A libás ügy is gusztustalan volt, de ez nagyon-nagyon űbereli.....
forgalom és változás hiányában marad a régi mondás: ha felfelé nem megy, majd megy lefelé...
önbeteljesítő árak felé halad, ezt kell egyelőre észben tartani...
igen de azt bármeddig tarthatom...és Szabi őszintén leírta a történetét...átérzem a helyzetét...szeretném ha megúszná....illetve nekem is van molom...részben már hitelre is pár darab...összesen 100...itt már nagyon jónak ítélem...csodálom h nem kap bele valami nagyobb...persze a telonál ugyanez van....a végeredmény számít...és bízom bent h a vége telonál is molnál is jó lesz egy év múlva kb
Azért az ilyen nehezebb időszakban meglátszik, hogy ki a befektetői szemlélettel rendelkező személy és ki a szerencsjátékos.
Heti párszor ránézek az árfolyamra és ennyi. 14.300-ról vagyok benne és nem mondom nem lett volna jó (UTÓLAG) 12 ezres árfolyamon vásárolni, de valahol pedig nyugodt is vagyok, mert azt érzem jó áron szereztem részvényeket. (és NEM a legjobb áron)
Egyik szemem sír, hogy nem fentebb van az árfolyam, a másik pedig nevet, hogy lehetőség nyílik tovább bővíteni a palettát pár db részvénnyel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.