Egyelőre maga a cég jó, és bízni lehet benne, hogy nem lesznek ilyen veszteségleírások, mint ami az Olasz finomító átépítése során keletkezett.
És ha a cég jó, akkor az árfolyam előbb utóbb tükrözni fogja ezt. 18-19k-s árfolyam alap lesz ekkor.
Közel 1 hónapja semmi hír a tárgyalások esetleges folytatásáról, pedig a Mol a tárgyalások gyorsítását szerette volna a legutólsó nyilatkozata szerint. Az INA megtartására egyre kisebb esélyt látok. A tárgyalások a vevő és eladó között zajlanak már szerintem.
Miért emelkedett volna tovább? Nem értem. Volt egy nyilatkozat, ami a MOL hozzáállását tükrözte, valóban pozitív volt, de ennyi. Nem egyeztek meg, sőt az eladást is belengették egy-két hírben, csak még nagyobb lett a bizonytalanság.
Sőt a horvátok még adnának pakkot bárki másnak csak a MOL-nak nem, ez elég rossz üzenet. Annak kell örülni, hogy egynelőte ezt a szintet tartja. Itt csak akkor lesz elmozdulás, ha pont kerül erre az ügyre.
Számomra a legnagyobb csalódás az volt, amikor Mosonyi pozitív INA nyilatkozatára ( amit másnap már szét is ütöttek ) nem volt képes 14.600 fölé menni :( Akkor úgy éreztem, hogy az emelkedés igencsak korlátozott
11milliós forgalom, a profik nem veszik. Ennyire rosszak azért nem lehetnek az eredménnyel kapcsolatos kilátások. Lehet h egyesek tudnak vmit. Kár h nincs 20-as ársáv, a legjobb a 100-as lenne, 100 legjobb eladóból már lehetne következtetni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.