Teljesen mindegy mit várnak...ezt a f*st csak pofozni tudják........Dana eladta promt-5.5%-ért semmi nem indokolja, hogy itt is tartsák!!! Nem tudom mi a cél, de nem fogom kiszórni....ez az egyedüli papír ahol van növekedési sztori.
Törölt felhasználó2013. 02. 13. 11:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sajnos a történtek miatt egy ideig külön utakon járnak, azért szép lassan el fogja kezdeni a rést töltögetni mollykánk, mondjuk 26.án jön a gyj.-e ha jól tudom. Reméljük az jó lesz, pontosabban jobb mint amt várnak. Nem várnak töle túl sokat, ugyhogy akár még jól is elsülhet a dolog!
Hmm, hát akkor lássunk vmi jó sztorit: link
A kutatófúrással a nyár közepére, kora őszre végeznek, s ekkor lesznek pontosabb adatok a kutatás sikerességéről. Siker esetén a kitermelés 2016-18-ban kezdődhet meg.
A szultánság 2008-ban 7 százalékos részt vásárolt a Molban.
Hát én minig úgy gondolom, hogy normál esetben az intézményik nem fogják engedni 17 515alá, nem azért vettek bele, hogy bukjanak. Ha a mollal gond lenne, akkor a dana gas nem tudta volna ilyen simán értékesíteni a pakkját. Persze a váratlan katasztrofális hírek lehetöségét nem veszem figyelembe, mert remélem nem lesz több... ma a bollingerek közé is visszakúszott, ugyhogy lehet, szép lassan elkezdi visszatölteni a rést!! Egyre kell nagyon figyelni, ha jön valami nagyon rossz hir, és mégis lemegy 17,5k alá, akkor dobni kell, mert ha a nagy intézményik elkezdik adni...
Én is 18500 vagyok nullszaldón ..., de egyelőre nem látom, hogy remény lenne akár a 18K-ra is..., és lassan kint is bead(hat)ják a kulcsot ..., hát kurvára nem hiányzik ..., elég idegeske vagyok mostanában
Hát én nem tudom mi van itt a magyar tőzsdén, otp minden ok nélkül állandóan szárnyal, ricsit, meg mollyt állandóan szétvágják. nem értem én ezt... egynek örülök, hogy ricsit még reggel eladtam. most asszem idegbajt kapnék, ha nem adtam volna el. Mollyban azért bízom wgy kicsit, mert a nagy intézményik, már csak nem engedik 17515 alá... a gyj.-e meg remélem jó lesz. Addig variáltam az elmúlt napoban a részvényekkel, hogy 18500-nál már nullában tudnék kiszállni molyból is... meglátjuk...
Hali! 700-on támaszféle van..., lehet én is megválok most már egy harmadnyi pakktól...úgy látszik muszáj lesz realizálni a bukót. Minden esésnek indul láthatóan ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.