Hát otikánál abszolút, szerintem a nagyok most szálldogálnak ki az otikából - mnb elnök váltás elött jól akarnak kiszálni -, plusz a kényszershort zárok hajtják fel, de ha egyszer elfogynak, akkor nem lesz ami megtartsa a zuhanását, ha elkezd esni, de még lehet egy két nap fel van még benne, de annál tuti nem több!!!
tegnap reggel rá akartam nyitni egy shortot, de aztán beszartam és visszavontam a megbízást. cserébe a megmaradt pénzen vettem ricsárdod, hogy szakadna meg. most ezek után ha holnap esetleg elmegy a molom, shortoljam a lótépét? mire? totál megjósolhatatlan itt már minden.
2013. febr. 13. 18:13 Tulajdonosi bejelentés
A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a társasághoz 2013. február 13-án a mellékelt tájékoztatás érkezett az Crescent Petroleum-tól és a Dana Gas-tól. link
Hát majd jól megszivja még ezt az ország. Szerintem akkor is irreális, hogy pár nap alatt ennyit emelkedjen. Már a kötvény kibocsátás elött elkezdett száguldani ok nélkül. Broki mutyi ez, persze ha eltalálod mit akarnak a brokik, akkor lehet vele keresni, de szerintem az otp esetében nem érnek semmit az elemzések, hirek.. stb. mert a spekik oda teszik az árfolyamot ahova akarják. És most sok kicsi szépen beleül aztán zutty...
Tapasztalat: Mindenki mindig be van ragadva:):) Az otp meg egy rohadt mutyipapír!! Egy jó ideje a nagy büdös semmire emelkedik, a kicsik beleülnek, a nagyok kiszállnak, és jöhet a zutty... kíváncsi leszek mikor lesz az a nap... de a semmire így emelkedni...
Egyenlőre még csak ismerkedek, de nem vagyok teljesen szűz ezen téren. Néhány évig hanyagoltam, aztán most ismét ihletet szeretnék meríteni, de még csak nézelődöm!
Én is eladtam, vettem, ricsibe szálltam, kiszálltam, kis plusszal, aztán egy kisebb minusszal, aztán mollyt vettem, eladtam, visszavettem... szóval variáltam, de a lényeg, hogy megint nyakig mollykában vagyok. A dana gas részvények tulajváltása miatt most még nagy a nyomás, hisz aki megvette 515-ön, annak a 900 körüli eladás is bőven megéri, ekkora mennyiségeknél... Ha ez lecseng, akkor szerintem majd megindulhat fel...Ezért is vettem vissza...
Soha nem értettem, ha pl 1,5-2 hónapja a Molly 18,5 K körül szüttyögött végig és aki ki akarta szórni az bármikor eladhatta 18,5 K fölött az most több ezer db-os pakkokat milyen elgondolásból kezd kiszórni 17,9-en??????
Én is agyig ülök mollyban amit múltkor eladatam (pakk fele18,9k-19k) azt a pénzt ismét betotltam ide,persze másik felét is eladhattam volna,de mindegy bíztam az akkori 19k áttörésben, mikor leverték, szóval én most nagy papperokat már nem tok venni,kicsikkel játszok!Hezitáltam anno egy ricsi vételben de jó,hogy nem léptem meg,egis meg eszembe se jutott!:)
Elég sok a dolog mostanában,ezért pf is hanyagolva,gyj-től meg utólag várok nagy pozitív hírverést,és most is tartom tavasz körül 19,5-20k lesz az árfolyam,poziból!:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.