szerintem ez ma átcsusszan 18 felett, holnan talán pihen, mert szegény mol azért ennyit rég nem bír egyszerre menni. aztán sávozunk hó végéig valahol itt 18 felett, reméljük, addig csendben kormányoznak nagyjaink oszt nem hullik vissza 18 alá
Majd kiderül. Szóval shortos felhúzásra nem számítok, de remélhetőleg 18 ezer felett zár. Kérdés akik 17500-nál vették, azok hol akarják adni. Itt? Mert akkor 500-ként el lehet játszadozni, hogy veszi majd 500-al feljebb adja tovább, a következő még 500-al. Mert a forgalom az jó nagy, azért gyanakszom ilyesmire is.
jól van, jól van igazad van, rosszul emlékeztem, az akkori árfolyamra. De akkor is jó jel, hogy a 2 hetes és 50 napos fölött van, remélem ott is marad. és akkor még bármi lehet!
Jelen pillanatban a 2 hetes ( 18012 ) és az 50 napos ( 17992 ) mozgók fölött tartózkodik, ami feltétlenül biztató! Amugy 18535-ig simán elmehet, mert onnan tört le réssel, és azt simán kitöltheti ma szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.