láttam mikor írtad hogy belevettél. bátor volt :)
viszont az oti short, hmm...
gondolkodom rajta, hogy certiben shortolom, az 03.25-ig jó. addig biztos lesz benne egy le kör :)
Pénteken még csak a 30mrd, kb fele ment le, lesz még a papíron nyomás, mivel azért az intézményik adogatják, de amint meg van az átrendezödés, nem lesz gond szerintem. Én meg lennék lepve, ha az intézményik hosszab távon leengednék17,5k alá. Nem azárt vettek meg annyi mol részvént, hogy bukjanak!
Ott már jó vétel, de miért is? mondjuk ma is adják az igaz, mert kérdés ki mennyire fél a 3 hónap múlva esedékes újabb kitárazástól. De én úgy tudom hogy a tőzsde annyira előre "nem lát".
Azért a dana gas likviditási problémája nem hirtelen, már régóta ismeretes! Már régen is szó volt róla, hogy eladja a mol pakkot. Nem voltak hülyék akik pénteken eladták100-400ft haszon ekkora mennyiségnél nem rossz, egy nap alatt... de szerintem 17,5k alá nem fogják engedni az intézményik, akik mèg nem szabadultak meg az összes pakkjuktól, mert akor bukta lenne, nem kevés, szerintem azt márfokozatosan fogják kiszórni, hogy ne nyomják tovább az árfolyamot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.