Egyébként, egy leminősítés minden finanszírozási igényt megdrágít, ergo mindenkire hatással lesz, mégpedig negatívan. Mondanám, hogy remélem nem így lesz, de bármibe lefogadom, hogy legkésőbb év elején megindul az osztogatás, és ha addig nem javul drasztikusan az államháztartás helyzete, akkor simán benne van, hogy kivágnak a befektetésre ajánlott kategóriából.
A kifogyó eszköztár úgy látom nálad figyelhető meg, mert a tegnap megkezdett és reggel folytatott beszélgetésből is kihátráltál. Arról nem beszélve, h sajna ma is a MOL a leggyengébb láncszem. Vagy ez már a beharangozott emelkedés/fordulás előszele lenne?
Pontosan, ezt én egy percig sem vitatom. Azt azonban igen, hogy a MOL-t érintené a legsúlyosabban. Érdekes módon az OTP topicban nem merülnek fel ilyen aggodalmak. De valószínűleg itt is csak azért, mert kifogyóban az eszköztár. :)
Nem is tudom, hogy melyik országban éltek. Szerintetek mi lenne, ha az olajár nagyon megugrana? A mol árfolyama követné? Vagy jönne az emberek védelmében üzemanyag ársapka? Jó tudom, hogy valaki még ebből is tudna pozitívumot találni. Az jó az olajár, amely a kormányt nem készteti semmilyen beavatkozásra, mert ha igen az csak az árfolyamra lesz rossz hatással.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.