Átnéztem a közgyűlésre szánt dokumentumokat, jelentéseket, de első olvasatban még utalást sem láttam a Horvát kártérítési összegről! HuTi vagy mások , ha olvasod és van egy kis időd átnéznéd te is?
Saját véleményem, hogy a jelenlegi emelkedés még nem az osztalék beépülésének következménye. Majd a közgyűlés után lehet mérlegelni az elfogadott osztalékmérték és az osztalékvágás napjának ismeretében.pl. idén nem aug. hanem június a vágás hónapja akkor nyilván májusban már elindulhat.
Annak a 250,-Ft-nak illene lassan beépülni. Amúgy eltelt a q1. Lehetne elemezni, hogy mi lehet, bár ez a molnál sosem sikerül... Mondjuk valószínű, hogy az egész éves extra adót megint befizették az első negyedévben.....
Köszönjük, hogy közzé tetted! 3540 Ft célár szép, bár a cikkből nem derül ki, de gondolom vételi ajánlással. K&H Értékpapír ( nekem nagyon szimpatikus, hogy megjegyezték, az elemzés készítője nem rendelkezik MOL részvénnyel azaz nem elfogult )
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.