A cég a tavalyi eredmény után 250 forintot fizet részvényenként, ebből 150 forint normál és 100 forint a rendkívüli osztalék. Ennek kifizetésére várhatóan június elején kerül sor. Korábban az Erste elképzelhetőnek tartotta a tavalyi évhez hasonló, 354 forint kifizetését is, de a menedzsment ennél kisebb osztalék kifizetését javasolta. 2025-ben az Erste becslése szerint 300 forintra nőhet az osztalék részvényenként.
XLE, az olajosok indexe tegnap mar tobb eves csucson zart. Es eros a gyanu, ma folytatodik a kitores. MOL kovetni fogja a piaci trendet. . Nagyon is kedvemre valo az itteni elkepeszto negativ hangulat es minuszolas, ilyenkbol szokott beindulni a legszebb rally. Hajra, pajtasok ! . https://imgur.com/a/aGJR1J1 .
A MOL nyereségére kedvezően hat, hogy magasabb finomítói marzsokra számít az Erste a jövőben, míg az olajár esetében idén 90, jövőre 100 dolláros hordónkénti ár elérését tartja reálisnak az elemzőház.
Sem az évek sem a lehetőségek nem hasonlíthatóak össze, pl. olyanra sem emlékszem, hogy 2900-3000 között tartósan mozogna az árazás? Lassan másfél hónapja. Ársapka alatt milyen célár számít, de őszintén? Vajon tudta az elemző, hogy ársapka vagy 95% extra profit adó terheli a céget? Most adócsökkentés is volt, nem is kevés,de nem elégséges! Továbbra is várom a Mol emelkedését! Tegnap közlekedni sem lehetett Budapesten, ennyit a drága üzemanyagokról. Élelmiszer üzletekben mozdulni nem lehetett.
Elnézést, kicsit túltoltam. Ezen a fórumon nem lehet már komolynak lenni, azért is húzódtam háttérbe a beírás után. Ugyanaz a baromság megy, nap, mint nap. Elég a tegnapi napot is elolvasni. Én tartom a pakkom, nagyon szépen áll ezen az éven is, tavaly havi nettó 1.2milliót hozott átlagban, az nekem bőven elég. Persze figyelem naponta, ha kell beavatkozok.
Olyan se volt, hogy 235 millió Usd kártérítést kap a MOL, Hernádi maga jelentette ki,hogy kifizetik osztalékban. Úgy tűnik a pénz nem jött meg ami felvet kérdéseket egyben maga a kártérítési összeg ténye nem vitatható.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.