2974, kicsit utána néztem a számoknak, ha polemizáltok az UTE vétel kapcsán. Elérhető adatok szerint Fradinak 2022-ben több mint 17 milliárd forint volt a költségvetése, 6,6 mrd értékesítésből, 10,6 egyéb bevételekből. Sportértékesítések,marketinjogok, létesítmények bérbeadása stb. Mol bizonyára ki fogja használni minden profit lehetőségét. 6 milliárrd vétel nem sok,ha a foci anyagi jellemzőit nézem,sikerül egy-két játékost is kinevelni ott már az eladásból bőven évekre nyereséges lehet a klub. Mol működéséhez képest elenyésző UTE várható működési költsége, az egyéb csatornákon kapott támogatásokról nem is beszélve. Csányi,mint második Mol vezető meg fogja oldani. Nem is értem mire ez a negatív jellemzés. Azt értem szívességnek gondoljátok Mol vételt, de ez már csak így megy amíg Orbán hatalmon marad és az is igaz valamit mindig kap vissza a cég. pl. Lengyel terjeszkedést, most biztosan nem lehetne.stb.
Ez sem kevés, /ez csak a vételár/ de ez semmi ahhoz képest, amit majd beletolnak, hogy dobogóra kerüljön a csapat. Majd jönnek az álmok nemzetközi sikerekről is. Na az lesz sok mert évente a többszörösét kell majd csengetni.
Járulékos előny, hogy a focicsapat aktuális eredményére is lehet majd fogni, ha a részvény furcsán mozog (amennyit oldalazunk, sok-sok döntetlen lesz).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.