Pontosan, ezáltal áttevődik a veszteség a nagykerre. Amúgy nem értem, hogy ad1, akkor miért nincs már eleve minden ingyen??? Ad2. miért nem már a termelői árat maximálja ez a mini P.??? A fenébe is. Hát itt már mindenkinek elgurult a gyógyszere?
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220228/breking-a-kormany-nagykereskedelmi-szinten-is-benzinarstopot-vezet-be-529707 várható volt MrRezsicsökentéstől.12 év alatt ezt az egy bűvésztrükköt tudja felmutatni (trükk, mert az államkasszából meg kártalanít, ugyanott vagyunk, csak most a külföldi kamionok fogyasztását is magyar adófizetők pénzéből finanszírozzák majd.) És azt is lehet emészteni, ha az olajár nem esik le, egész 2022 sapkás lesz szerintem. Ellenben valószínűleg legalább a nagyker buktát megtéríti az állam. Holnap környezeti adat, januárin nagyon meglepődtünk...
„A kormány mai naptól 480 forintban maximalizálja az üzemanyagok nagykereskedelmi árát is, hozzájárulva ezzel a kiskereskedelmi benzinkutak versenyképesebb működéséhez” – közölte az Információs és Technológiai Minisztérium.
Reméltem O.V. a háborus körülmények miatt változtat a sapkán,mert így könnyen eladható a népnek miért emelkedtek az árak. De nem,ö nem enged,elvesztette a kontrollt,mint keleti "barátja". Hát érdekes lesz amikor a nép egyszer szembesül a tényleges energia árakkal....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.