MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
A kérdés célja igazából csak annyi volt, hogy minden migráns ellen tiltakozunk, vagy ha valaki fizet az vallástól és minden egyébtől függetlenül jöhet.
"Muszály neked menekültnek nevezni a letelepedési kötvényt igénybe vevőket? "
megírnád hol neveztem őket menekültnek?
Nem azok.
"HA az UNIO kifizeti!!?? a kötvényt bárki helyett nem tudom nem követ-e el olyan UNIOs törvénytelenséget, ami nem jár "kötelességszegési eljárással", tegye! "
Tehát akkor jöhet.
Az összeg amivel kevesebbet kap az ország ha nem fogad menekültet, alig kevesebb mint a kötvény.
Muszály neked menekültnek nevezni a letelepedési kötvényt igénybe vevőket?
HA az UNIO kifizeti!!?? a kötvényt bárki helyett nem tudom nem követ-e el olyan UNIOs törvénytelenséget, ami nem jár "kötelességszegési eljárással", tegye!
Befizette a nagyabonyinak, búcsúzhat a befizetett összegektől!
Gondolom az UNIO vezetői nem ilyen ostobák, saját zsebből!
A regisztrációban jók voltunk 500K ment át rajtunk, sokat regiszrtráltunk.
Az átvétel jogellenes és EU bíróságon van jelenleg. Azt nem tudom, hogy aki nem adta a bíróságra, tehát gyakorlatilag mindenki más, attól mikor vonják meg az EU-s pénzeket. :)
Szerintem a csatlakozási szerződésben nem szerepel összegszerűen.
Egyszerűen a menekültek költségeit odaadják azoknak, akik átvesznek menekülteket, és a maradékot osztják szét.
Menekült áthelyezésnél még az utazás költségeit is megtérítik.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.