MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Elég ha jó helyre rakja az x - et. A külhoni magyarokkal mi bajod? Látszik hogy a nemzettel mint fogalommal nem tudsz mit kezdeni. Bár az osztalyharchoz nincs is rá szükség. ☺️
Úgy gondolod, hogy aki a blogot írja, az valami ellenzéki? Én úgy gondolom, hogy kegyvesztett NER-es. Tehát bárhova nézek, azt látom, hogy a fidesz tájáról érkezik a lejáratás, a rágalmazás.
olyan van, ami a menekültügyi szabályok betartását támogatja" . a jelenleg érvényes és hatályos EU szabály szerint hol kell elbírálni az érkezők kérelmét? . EZ vonatkozik minden tagállamra?
A borkai ügyben nem a birtok bemutatása az undorító. . maga a FOLYAMAT! . Tud valamit ami büntetendő az ördög? Akkor tegyen feljelentést, de ne hozzon nyilvánosságra olyan fotókat adatokat ami védett és nem tartozik másokra. mert azzal ugyanolyan " bűnös" lesz maga is mint az akit azzal vádol.
Mennyi "BALOLDALISTA" Eus képviselőt hangoltok Magyarország ellen.. Magatokból induljatok ki!! Nem tehetitek tönkre amit már eddig elértünk!! Ledöbbenek meg se szavazzátok a néppel KÜLÖNCSATORNÁT KÉRTEK!! Meddig megy még a megalázás!!
Hagyjad már magad meg a KÜLÖNCSATORNÁS EUS PÉNZOSZTÁSSAL MEG SE EMLÍTIK EZT ITTHON AKÁR ELLEN IS JEGYEZHETIK! SUNYISÁG A KÖBÖN!! Ti külön országot akartok magatoknak!!
Jaj, pampa, miket írsz. . “én az elcsatolt területet megszállt MAGYAR terültnek tartom. Az én szememben az továbbra is MAGYARORSZÁG!” . Egy avar leszármazott ugyanezt elmondhatja... . Jut eszembe, én pl. a házadat a sajátomnak tartom.
“az ellenzéki összefogás ahhoz az EU csoporthoz áll közel akik támogatják az érkezők befogadást” . Erről a hazugság vonatról le kéne végre szállnotok...
Nincs olyan eu-csoport, ami támogatná "az érkezők befogadását", olyan van, ami a menekültügyi szabályok betartását támogatja és a szabályozott migrációt.
Ebben sokkal több dolog undorító, mint bemutatni a tényt, hogy Borkainak van egy csinos kis 4 hektáros birtoka. Ez ugyanis rágalom, ha úgy tetszik. hazugság. Ezért undorító. Ez a FIDESZ. Az az alappolitikája. Teljesen mindegy mindegy milyen hazugsággal, csak járassák le az ellenfelet. Támogasd, kérlek. Méééég! Sokáig! Segíts építeni tovább egy ilyen országot! Kérlek!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.