Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 11:12
Előzmény: #1459  csuloktata
Nem tudja, de ronthatja az alku poziciónkat.
csuloktata 2007. 03. 21. 11:07
Előzmény: #1458  Törölt felhasználó
Mi abban a biztonság, ha a vége mindegyiknek Oroszhonban van?
Kinek biztonság az? A lehetősége sem lesz meg az alternatív beszerzésnek! Gondolo a gonosz ellenzékben levő fidesz meg tudja akadályozni a jóságos, gondoskodó Ferike ellátási biztonsgra törekvő megállapodását?
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 11:00
Előzmény: #1457  Törölt felhasználó
Az csúnya munka lesz ha a fidesz elszabotálja a gázellátásunkat fiúk.
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 09:32
Előzmény: #1456  Törölt felhasználó
Az a baj, hogy annyiféle igazság van, ahány ember vagy embertípus.
Ki dönti el, melyik a "valódi" igazság?
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 09:26
Előzmény: #1455  Törölt felhasználó
conquistator "Ha már az önsanyargatásról van szó, én is időnként nézem a Hír Tv-t. Ha meg valódi szenvedést akarok, akkor a Péntek 8-at."

A gonoszoknak fáj az igazság. :)
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 09:10
Előzmény: #1454  tokos.
Ha már az önsanyargatásról van szó, én is időnként nézem a Hír Tv-t. Ha meg valódi szenvedést akarok, akkor a Péntek 8-at.
tokos. 2007. 03. 21. 08:54
Előzmény: #1453  matgab
Néha én is élek ilyen önsanyargatással. Egyébként sokan kérdezték, miért adtam le 20 kilót, miért koplaltam. Eddig nem mertem elárulni, de azért sanyargattam magam koplalással, hogy szokjam a szenvedést, és egy kicsit tovább bírjam elviselni a komát.

Sajnos 2 percnél tovább így sem megy.
matgab 2007. 03. 21. 08:45
Előzmény: #1452  tokos.
igen , afféle szellemi mazochista perverzióként lehet felfogni...
tokos. 2007. 03. 21. 08:32
Előzmény: #1450  matgab
Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen végtelennek tűnő ideig bírtad hallgatni.

Az a második visszakapcsolás, az meg valódi hőstett volt a szememben.
zotya32 2007. 03. 21. 08:20
Előzmény: #1450  matgab
Antiszemita és antiszemita között is van különbség; nem mindegy, hogy az akire azt mondják, hogy antiszemita, mely emberi népcsoport tagjai közé tartozik. Van, aki büntetlenül lehet antiszemita, és van aki ha már kinyitja a szemét, máris börtönbe kerül.
matgab 2007. 03. 21. 08:11
Előzmény: #1449  Törölt felhasználó
Egy kis aktuálpolitika:
Tegnap jó film volt a TV2-n. Utána beharangozták, hogy beszél a mi kis gyurcsányunk.

Na gondoltam, jól van, fáradt vagyok, de az elő hazugságáig meghallgatom, utána átkapcsolok az XXL-re...(Botrány, hogy ma már nincs sehol Gold, csak Hustler, vagy XXL, el fogok költözni :))

A TV2 hozta a formáját...
Sváby: Miniszterelnök úr! Hagyjuk az udvariaskodást...!
(Ergo, most azt sugallom a hülye magyar közönségnek, hogy én most úgy megfingatlak, mint ahogy az Orbán Vikit próbáltam meg -csak annak nyivános beégés lett a vége, - de most aztán úgy kitekerem a mondataidat, hogy még te sem ismersz rá, hogy te mondtad)...
1. kérdés kb. :
Mi a véleménye az erősődő antiszemitizmusról?

Hát ez jó- gondolom magamban- ezek szerint nem a gazdasági -szociális ámokfutásáról fogják kérdezgetni, hanem inkább hájjal kenegeti...

Nagyon nagyon pici esélyt adtam annak, hogy esetleg gyf válasza után -legyen az bármi is- rákérdez arra, hogy és vajon mi a véleménye az antiszemitizmusról annak fényében, hogy Ön, mint Magyarország miniszterelnöke egy régi zsidó családtól a 2. VH után Apró Antal, azaz az Ön kedves nejének nagyapja által elkobzott házban lakik a mai napig? De ez nem hiszem, hogy megtörtént, pedig, ha orbán lenne hasonló szituban a mindig nagyon körültekintő Bárdos biztos rákérdez...

De sajnos gyf első mondatának közepénél tovább nem juthattam, hiszen saját ígéretét tartsa már be az ember -ha már nem születtem politikusnak- ezért átkapcsoltam, valahol azt követően, hogy a parlamentben szélsőségesen radikális ellenzéket hozta szóba...

Egy pillanatra visszakapcsoltam néhány perccel később, amolyan szellemi perverzióként, ahol azt ecsetelete, hogy mert nem tudta, hogy azt el kell magyarázni, hogy az miért jó, hogy nem csak a patikákban lehet gyógyszert kapni és vizitdíjat kell fizetni...
Aztán rájöttem, hogy igazából most igazat mond, úgy ahogy szokta...
Nem teljesen kibontott igazságokat...
Mert az valóban jó, hogy ezek vannak, csak azt nem fejtette ki, hogy kinek!
Mert nem az emberek tömegeinek, csak bizonyos embereknek, akik milliókért odaadták a leselejtezendő szar vizitdíjautomatákat, vagy a benzinkutaknak, hipermarketeknek, akik tőke erőfölényükkel visszaélve fogják az újabb extraprofitjukat bezsebelni...

Na ez van, az öszödi beszéd nem változtatott semmit, annak kiszivárogtatása csak megerősítette ezeket a gerinctelen libsiket, hogy itt ha a szájunkba akarnak szarni, akkor a magyar köznép azt fogja kérdezni, hogy mégis mekkora szájra lesz szükségük...
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 01:35
Előzmény: #1448  Törölt felhasználó
Ezt hallgassátok meg!
Mit tesz a magyar kormány a magyar gazdák ellen:

link
Törölt felhasználó 2007. 03. 21. 00:02
Előzmény: #1447  Törölt felhasználó
Kimaradt, a vitára reflektáltam.
Hitelesség, stabil értékrend és elvhűség küzd a végtelenül korlátolt, naivnak tűnő, mégis körmönfont és csupasz pragmatizmussal.
Törölt felhasználó 2007. 03. 20. 23:59
Előzmény: #1446  Törölt felhasználó
Épp most néztem az ATV - n:
Hihetetlen, hogy az én értékrendem, felfogásom alapján milyen kegyetlen nagy a különbség Fodor Gábor és Kóka között, messze előbbi javára.
Utóbbiról csak a Top dogs c. színdarab ugrik be állandóan.
Értékválságos, könyöklős, egymást kicsinálós kíméletlenül gerinctelen korunkban mámoros élmény volt Fodor Gábort hallgatni.
Még pár évig biztosan nem szavaznék rájuk, de nagyon drukkolok neki.
Törölt felhasználó 2007. 03. 20. 23:29
Előzmény: #1445  saru
Most nem értem, kiket kritizálsz.
saru 2007. 03. 20. 23:20
Előzmény: #1444  saru
és ráadásul ezek már nagy horderejű dolgok, ezekre oda kell figyeli, ezek nem gumicsontok, mint túlnyorészt a többi...
saru 2007. 03. 20. 23:16
Előzmény: #1443  Törölt felhasználó
az az igazsazság, hogy ezek elég tényszerű dolgok és, ha azokat elferdítik, vagy szó nélkül hagyják, egy bizonyos idő után már nem tudom elviselni, valamint azt sem, ha az ország érdekeivel ellentétes valami és itt errő van már szó !
Törölt felhasználó 2007. 03. 20. 23:09
Előzmény: #1442  saru
Hát... mostanában nemigen olvastam tőled ilyen jellegű dícséretet...:)
saru 2007. 03. 20. 23:00
Előzmény: #1441  Törölt felhasználó
"és kizárólag azt figyelembe venni, melyek az alapvető érdekeink."

úgy bizony és ez ma már nem ideológiai-, hanem kőkemény gazdasági kérdés !;

és ráadásul el kell ismerni, hogy a felsoroltakon szinte egyedül Gyurcsány fáradozik !
Törölt felhasználó 2007. 03. 20. 22:49
Előzmény: #1439  Törölt felhasználó
A gázkérdés nemcsak politikai és gazdasági, de geopolitikai kérdés is.
Miért lenne előnytelen számunkra, ha a legnagyobb gázkitermelőként számontartott Oroszországgal ápolnánk jó kapcsolatot.
Oroszország nemcsak gazdasági, de világpolitikai tényező is. Tetszik, nem tetszik, szeretjük vagy nem szeretjük, kőkemény érdekünk, hogy jóban legyünk vele, ráadásul valóban nem elhanyagolható az sem, hogy az általa megvalósított gázvezeték konkrét megvalósulás előtt áll, míg a másik csupán fantazmagória.
Próbáljon végre ez az ország eltekinteni attól, hogy ki a barát, ki az "ellenség" és kizárólag azt figyelembe venni, melyek az alapvető érdekeink.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek