a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Aki a HÍR TV-n nézte az eseményeket szeptember 18-án (és hisz is a HÍR TV-nek), az forradalomnak gondólta az eseményeket. Legalábbis így kommentálták a fiúk.
"4. Jogtalan őrizetbe vétel" Tuti vagyok benne, hogy ezek 90%-a jogos volt, csak találtak néhány hamis tanút. Én is ezt tettem volna a helyükben.
"Legalábbis a bűnözőkkel szemben, az ártatlanokat meg békénhagyja. "
Utópia, vagy tájékozatlanság.
Kanadában néhány mérfölddel túlléptem a megengedettet, azonnal rendőr, ki a kocsiból, be a rendőrkocsiba. Hátra, a hátsó traktus belülről nem nyitható, csak egy szűk lukon tudok előre kibeszélni. Úgyhogy még 3-ig se tudtam számolni már fogoly voltam.
Mikor mindezzel végzett kezdte azt tisztázni, hogy ki is vagyok én, szabálysértő vagyok, vagy bűnöző és egyáltalán mit is keresek Kanadában.
A szep.18.-a volt az a nap amikor keménynek kellett volna lennie a rendőrségnek! Ami ott volt az köztörvényes bűncselekmény volt! És a rendőrök végignézték.Utólag kiderült ez volt a hatalom érdeke.
És erre mint egy grátisz meg kapták 23.-át revansnak! Símaszkban azonosító nélkül minden technika használatával! Ez volt a kárpótlásuk!
De sok hibát el is követtek,amiért valakiknek felelni kell! Ezt lehet halogatni,de kibújni alóla nem lehet! Mert ezek tények!
1, Azonosító hiánya.
2,Meg nem engedett eszköz használata.
3, Bántalmazás.
4, Jogtalan őrizetbe vétel.
Stb.
Ezeknek léteznek felelősei! Csak még nem ismerjük,de egyszer meg kell őket nevezni!
"Én eredetileg beírtam, hogy és szeretik a rendőrséget, valamint általában azt is ha a rendőrség jó keményen lép fel, de ezt a végén kihúztam nehogy meglincseljenek.:)) "
Legalábbis a bűnözőkkel szemben, az ártatlanokat meg békénhagyja.
pénznyelő!
"És pláne nem szeretik a randalirozókat. Én egy sor kérdésben konzervatív vagyok. Pl. ebben is:) "
Én eredetileg beírtam, hogy és szeretik a rendőrséget, valamint általában azt is ha a rendőrség jó keményen lép fel, de ezt a végén kihúztam nehogy meglincseljenek.:))
"Elnéztem valamelyik nap, a szép Napsütésben a Parlamentet, s szemben a Várat, közöttük a Dunát. Gyönyörű...
Elmerengve, visszakalandoztam időben: milyen is lehetett néhány száz évvel ezelőtt... "
Elnéztem valamelyik nap, a szép Napsütésben a Parlamentet, s szemben a Várat, közöttük a Dunát. Gyönyörű...
Elmerengve, visszakalandoztam időben: milyen is lehetett néhány száz évvel ezelőtt...
Aztán belém nyilalt a kérdés: vajon ki nézte már ki magának a Parlamentet megvételre, esetleg eladásán gondolkodva. Anno 1986-ban a Queen énekese (+Mercury) tett egy a megvételére utaló óvatos, vicces kérdést... Akkor mosolygott az ember, ma már látjuk a földet eladják alólunk...
Az a helyzet, hogy az azonosító használatát az 1992-es ('93-as?) rendőrségi törvény írja elő, az meg sajnos az "Elkúrtuk" előtti bűnös 16 év terméke. :-)
Mi lesz veled Magyarország?