Az osztrák idősek amikor kint voltam náluk. Nordic walkingoztak hegyre fel le sétáltak. Sportos nemzet. De ugy látom megint kevered a dolgokat. A magyar társadalom elhízott. Nem 70evesen kell elkezdeni hanem fiatal korban.
Hát nem tudom feltunt e hogy nagyon ritkán irok ide. Te meg naponta. Egy év alatt hány bejegyzés? Van ennyire elhivatott vagy vagy kapsz érte valamit. Mindegy ez a te dolgod ✅
Az osztrák társadalom is el van öregedve, az osztrák idősnek sem úgy működik a szervezete mint az osztráké fiatalé, mégis jóval kevesebben haltak bele a covidba mint nálunk. Látom feltaláltad a spanyolviaszt, a napi félóra intenzív mozgást ma már a többség végzi. Tegnap pl milyen kardió mozgást végeztél?
Másik meg az hogy sajnos a magyar társadalom el van oregedve. Az idős emberek vannak a legnagyobb veszélyben. Az ő testük már nem ugy működik mint fiatal korban. Szóval aki ide ir es esetleg túlsúlyos itt az alkalom. Január 5van Napi felora intenzív kardio mozgás ha rendszeres lesz csodákat tud tenni a testtel.
"Az elemző akkor azt mondta: valószínűbbnek tartja, hogy az ellenzéken belüli politikai játszmák inkább a túlságosan önjáró Márki-Zay Péter „politikai gyámság alá helyezéséről” és a közös listaállítás körüli vitákról szólnak, illetve arról, hogy a politikai tőkesúly a kormányfő-jelölt mögött, vagy az ellenzéki összefogás jelentősebb pártjainak vezetőinél legyen. "Signalnak - az utolsó mondat miatt hivatkozom folyamatosan Gyurcsányra. Hajszálrepedések az ellenzéki összefogáson (msn.com)
Ja, mint Merkely, a plakátarc “virulogus”. Én csak azt mondtam, h a számok azt mutatják, hogy a világ átlagot sikerült kb nyolcszorosan túlteljesíteni. Az meg egy komplett hülyeség, hogy a zsír és a cukor okozna ekkora eltérést, maga a miniszterelnök úr mondta 2020-ban, hogy ő maga az elhunytak számával méri a járvány kezelés eredményességet. Akkor még jobb volt a magyar nép egészségi állapota?
Teljesen jogos a kritika a gyenge járványkezelés miatt! Ocsmány V.-ék azért felelősek, hogy elmaradt a tömeges ingyenes tesztelés, kontakt kutatás, a COVID intenzívek miatt egy halom ember életmentő műtétjei... ez már önmagában lemondást követelt volna, úgy, ahogy több országban (pl. Csehországban az egs. miniszter) történt. Arról nem is beszélve, hogy politikai nyomásra adtak ki gyógyszerengedélyeket, emberek 10 EZREINEK életét kockáztatva (Sinofarm)! Legalább egy bocsánatkérést el kellett volna rebegni a 39 EZER Covid halott hozzátartozójának. A Világ egyik legrosszabb egs. rendszere itt van???? Eddig egy szót se hallottam arról, hogy mit akarnak tenni, hogy ezt legközelebb elkerüljék! Vagy ez így rendben van, hogy emberek TÍZEZREI halnak értelmetlen halált????
A virusra visszaterve. Itt 10milio virulogus országa lettünk.mindenkinek van véleménye de olyan emberre kell hallgatni aki ert is hozzá. Az elmondta hogy a magyar társadalom Európa egyik legelhizottab társadalma. Ez avirus meg az elhízottakra cukorbetegre veszélyes igazán.
Őszintén neked fizetnek, hogy o1g-t védd? Ausztriában 1517 covid halott jut 1 millió emberre, felcsútisztánban 4106. Tehát kb 25000-rel több halottunk van o1g alkalmatlansága miatt.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!