Sajnálom, én nem kedvelem az MSZP,DK, stb pártokat. A jobbik egyelőre nem szimpi. A Mi Hazánk kicsi. Sajnos balra nem szavazok. Marad a legerősebb jobboldali párt?
36 millió forintot ad egy panellakásért és 100-at egy házért 20 év hitelből kasszás fizuból? Mellette autó lízing és hitelkártya. Ez itt a baj, nem a politika
Miért kell a jólétet nézni kizárólag? A jóléted nem kizárólag a politikától függ. Eleve felesleges drága dolgokat venni és luxus életet élni Facebook barmokat majmolva
Drága baratom, Gaben elvtársad buzizott. Szájer elvtarsadrol pedig vagy húsz éve mindenki tudja szexuális iranyultsagat, ahogy azt Bayer elvtárs elismerte.
100%,hogy igazad van!Én csak szórakozni járok ide,nem tudom hogy ezzel az ütődött mzp-vel mi a tűrót akarnak?Az egész ellenzékben nincs egyetlen normális,elfogadható ember.....
A baloldal tetőtől talpig becsületes. Soha nem loptak. A komcsik sem. Teljesen szar duma. Soha többé ne legyen baloldal. 😃😃😃😃 Szerinted itt dől el a választás? Varázslatos új világ jön a baloldallal? 500.000-1 M fizetés? Mi volt az MSZMP MSZP SZDSZ stb alatt? Nem a párttagok rokonai éltek jól és a besúgó párttagok?
"Itt felsorolja a 200 millió Mol és 1000 milliós Richter részvényeket." . itt helyesn pedig ez lett volna: "Itt felsorolja a 265 milliárd Ft Mol és 101 milliárd Richter részvényeket. Valamint 36 és 94 milliárd készpénz juttatást illetve 2+ milliárd ingatlanvagyont"
Csak emlékeztetés képpen a #1276: "A részvények az államnál vannak, csak egy részének a hozamát engedte át. :)" . Én lehet másképp olvastam a 2019-es törvényben de te vagy a jogász lehet tévedek. Tehát egy következő kormány akkor szerinted is azokat visszaveheti és rendelkezhet felette valamint az alapítványt megszüntethet. Ha esetleg nem akkor mikor és hogyan férhet hozzá a vagyonához ami elvileg az övé. illetve ha tényleg csak a hozamát engedte át 1000 milliárdnyi vagyon hozamát mennyi időre is adták át ezeknek az alapítványoknak és ez miért nem ajándékozás? . Illetve érdekelne a véleményed akkor a Corviuns egyetem alapító okiratának 6. és 7. oldalán szereplő részre: . https://transparency.hu/wp-content/uploads/2021/05/2021.01.19.-Alapito-Okirat-002.pdf . Itt ha jól értelmezem ( de nem vagyok jogász szóval tévedhetek ) 2020 május 22.-én a Magyar állam "ingyenesen, nyilvántartási értéken történő átvezetéssel az induló tőke növelése érdekében az alapítvány tulajdonába adta az alábbi vagyonelemeket." Itt felsorolja a 200 millió Mol és 1000 milliós Richter részvényeket. . Majd a következő bekezdésben arról ír hogy elidegenítési szándék esetén az érintett vagyonelemek megvásárlására a magyar államnak Ajánlatot kell tennie. erre piaci áron vételi joga van. Ha 90 napon belül nem él vele akkor ettől a vételi jogtól elesik.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!