Mindenki annnyit enged magához amennnyit akar. Ha nem tetszik ott a Pogimester az leszabájozhatja. Csak kérni kell a lakosoknak! hogyan gyakoroljuk a jogokat.
Ez megin mi KAMÚ a lakcím, ma már leolvassák QR-er kódos LAKCÍMBEJELENTŐT AZONNAL Tudod mint a rendőrség,ha igazol VALÓS vagy nem VALÓS!! Én nem ismerek KAMÚ LAKCÍMKÁRTYÁT. Előválasztáson is ezt világították át a LAKCÍMBEJELENTŐT NEM E KAMÚ. DE AZ NEM AZT JELENTI MÁSHOVA MEGYEK EZZEL A LAKCÍMBEJELENTŐVEL KIZÁRNÁNAK A SZAVAZÁSBÓL!! Ködösíteni tudtok csak Bocs.
Sok esetbe nem is tudom már,miről beszélünk..::)) Választáson nem kell(nem engedik tovább) tovább engedni az Érvénytelen szavazatokat!!! Ha már egyáltalán van ilyen!! ::))) -Na ítt a lényeg ÁLLÍTOTT SZAVAZÓ HELYISÉGEKET VAGY 10-ET VÉGIGJÁRTAM Előválasztásnál! NA ÉN ILYET NEM TAPSZTALTAM VALAKIT ÍS KIZÁRTAK VOLNA. Hiszen adott volt több helyen leszavazhattam nem néztek ott se Körzetet.(odatartozó) Elég volt a Feltétel Magyaor. lakcímbejelentő!!! -na ebből kifolyólag is elképzelhető a szavazási eredmények (diákok ott laktak, úgyan) Okos ítt már mndenki Útólag.::)))
Ha csak 4 évenkénti szavazás miatt kellene bejelentkezni akkor csak a választások évében a választási hónapban jelentkeznének be igy egy helyre emberek,ha jól sejtem ez nem így van,egyébként szerintem a munkahelyhez is már kérhetik,de halvány fogalmam,azt tudom,hogy én még nem írtam alá olyan hivatalos dokumentumot sem, amin az állandó lakcímemet ne kérték volna.
Milyen országokról beszélsz EZEK MAGYAR EMBEREK mindég alá bújsz valaminek.. számtalanszor tapasztalom Eln. Azt se vetted tudomásul, vállaltad be/el se ismered az Előválasztás nem zárta ki többszöri szavazást!!! QR kódot leolvasták ugyan a Lakcímbejelentőn AZT NEM VÍTTÉK BELE A RENDSZERBE. Hogy kidobja netán?(ez csak a mesébe van) Te ahogy "elképzeled" nagyon sok szavazat ment volna a kukába. Gondolod egy Előválasztáson saját maguk ellenségei!! Kérlek ismerd már el.. Akkor mi van így történt,kérhetik számon, NEM!! SAJÁT BELSŐ ELLENŐRZÉS AHOGY TE KÉPZELED,ELÉRT SZAVAZAT SZÁM AMIT ÖSSZE KASZÁLTAK AZ LEGYEN MAXIMUM!! Örültek megjelenek,résztvettek nem méghogy revidiálnák SAJÁT MAGUKAT hát ne nevettes már ki!!
Azt nem tudom,hogy a külföldre költözött magyar az mennyire szavazhat külföldön az ottani lakóhelyén,de nem is ez a lényeg,hogy hány helyen szavazhat valaki.hanem,hogy azért szavazhat-e mert magyar állampolgár vagy azért mert életvitelszerűen abban az országban él.Én mondjuk mind a kettő variációt eltudnám fogadni,de az utóbbi esetben nem csak a határon túli magyarokat hanem a külföldre költözött magyarokat is ki kellene zárni a szavazási lehetőségből,mivel életvitelszerűen egyik sem él Magyarországon.
Egyértelműen nem,ha nem közvetlen a választások elött a választások miatt jelentkeztek be egy lakcímre, arról már volt szó,hogy a külföldi magyaroknak a hivatalos ügyek intézése miatt kell rendelkezniük magyarországi bejelentett állandó lakcímmel, ezért vannak sokan egy helyre bejelentkezve, adnak pénzt a tulajnak cserébe,nekik meg van arról igazolásuk,hogy van bejelentett állandó magyar lakcímük.
Én azt írtam, hogy az egy kérdés, hogy két ország választásán részt vehet-e (=szvazahat) ugyanaz az ember, amiről lehet vitázni. Ez igaz a külföldre költözött, és az adott ország állampolgárságát megszerző magyarokra is természetesen.
Óhh én ebbe nem tudok bele menni, ennyi Sok párt között mennyé be Válsztási Bizottsági Tagnak, na és ezek a Lévélszavazatok a Befogadott külhoniak szavazhattak Ellenzékre is!!! Momentum is játa külfüldött!! Hogy befogadjon onnan szavazatokat!!! Azt is csak sejtem ~600 ez.FŐ LEHET A ÁLAMPOLGÁR KÉRŐK, SŐT AZT SE TUDOM PONTOSAN!! Mit kell ettől majrézni!!
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!