Senki sem bizonyította,hogy Szájer meleg lett volna,csak arra van bizonyíték,hogy leereszkedett egy csatornán,és nem volt rajta maszk,maradjunk a tényeknél :)
Nem tudok arról,hogy tudományosan valaha is bebizonyítottak volna,hogy miért lesz valaki homoszexuális vagy miért nem.Van több teória,de olyan nincsen,hogy ez be van bizonyítva, csak olyan,hogy ez meg ez a feltételezés,s persze a "tudósok "mint a legtöbb dologban ebben sem értenek egyet.Az agyban levő programokat átlehet írni.
Ez nagyon egyszerű, ha valaki végtagok nélkül születik,az genetikai rendellenesség (betegség). Csak akkor nem, ha esetleg valamilyen beavatkozás volt még a születés előtt. A tudósok azt állítják, hogy senkit nem lehet homokossá nevelni. Kell rá hajlam, de ugyanez a helyzet fordítva is, aki meleg, az csak színlelni tudja a heteróságot. Meg van a biszexuális, akinek meg mindegy. Ez neveléssel nem változtatható meg, még hormonkezeléssel sem. Az az agyban van bekódolva. Itt csak az a kérdés, hogy a hajlamot mennyire lehet elnyomni.
Tegnap nekem címezted, hogy mennyire lelombozott a Sváby műsor szavazási eredménye. Kaptál rá egy jó választ, nagyjából azt írtam volna én is, de azért van némi realitása a kritikáknak. A mértéket viszont nem szabad onnan hitelesnek elfogadni, ravasz "cég" ez az atv. Az "ÖT" című műsoruk is jó példa a célzatos MZP és ellenzék elleni bujtatott propagandára, még úgy is, hogy a legkártékonyabb Puzsér már nincs benne. (Megengedve, hogy a résztvevő celebmentalitásúak talán nem is tudatosan szolgálják ki a csatorna igényeit).
te vesztetetd el ... Olvasd vissza mit irtam aztan majd rajossz szepen. Azt irtam a homoszexualitas za genetika mert arrol beszeltunk ugye es nem betegseg.Szoval megegyszer megkerdeznem hol irtam azt hogy nincs genetikai betegseg? Majd ha megtalalod hoyg ezt hol irtam le majd szoljal legyszives en adig itt varok ra.
Jaja te vagy egy nagy tevedes mond ezt a 1-2 eves gyerekne kaki nem z autokkal akar jatszani hanem a babazik mert az tetszik neki es hiaba adod neki az autot o eldobja mert nem kell neki.Nem karos semmire csak max a te agyadnak karos.
Értem,szóval ezek szerint ha valaki genetikai okok miatt végtagok nélkül születik az szerinted nem betegség hanem genetika :))Mondj még egy két ilyen áltudományos zöldséget,had röhögjek rajta :))
"Társadalmi csoportok és politikusok sértegetésével, megalapozatlan információk terjesztésével, közhelyes ígéretcunamival, konkrétumok nélküli árulózással" Ezekre felhozhatot volna peldat mert igy csak o is egy megalapozatlan inframiokkal valo terejszto lett.Mondjak mondjak de bizonyitani semmit se tudnak ez mar vicc parade.
Vicces az egeszbe az hogy ezek a NER-es figurak abba kotnek bele hogy MZP miert allt ossze az tobbi partal, AMIKOR mar az ellenzeki valaszats elott meg lett ez mondva hogy a nyerets moge beallnak a partok TEHAT akik szavaztak nem azert szavazott az MZP-re mert hogy o majd egyedul fog indulni hanem azert mert MZP beszede szimpatikus volt es valoszinu fuggetlen egy uj arc a politikaba es jelenleg nincs semmiylen multbeli dolga ami negativ hatassal lehetne ra.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!