Ez a Szavazás meg Tiszta csavargásra van állítva..Nekem ez nem jó fekszik Étel ítal is hozzá párosulna persze rájelentkeznék bárbejik lakcímre..Talán utiköltségemet fizetznék talán..
Mindent a "szegényekkel" magyaráznak meg ez érdekes!! "jó kifogás,sose rossz" még hisznek is benne!! Én nekem már könyökömön jön ki mikor erre fogjuk, meg arra, nekem is van munkatársam én ilyet Balos barátaimtól láttam!! jaj balesett történt(elvágta Ujjátt a szalagforgács) sz@r volt a kesztyű (gyorsan vágjuk le az ujját láthassa(munkafelügyelő) nem bírta ki 100%-os Táppénz, összejátszunk a munkavédelmi felügyelővel..100 esetet tudnék felsorolni..
Ismeretségi körömben az előválasztás idején 20 emberből 10 mondta hogy a fideszre szavaz, 10 hogy az ellenzékre. Mióta MZP nyilatkozik a fideszesek száma 15 re nőtt. Lehet nem is Gattyán a fidesz embere hanem MZP?
Pont Te félsz ettől..:::)) be persze, azt az emeléseket,no meg a folytatását SEHOL NEM GARANTÁLJA ellenzék(egyik szavába ezt mond, másik szavába azt,hát bizony most melyik az amelyik reális.. Bocs. nem akartuk magukat megtéveszteni, de a gazdaság nem engedi meg,ugyanazt a Rezsicsökkentést megadjuk, Megtérül az Önöknek tessék szigetelni,napkollektorokat venni(ez egy kiegészítő megoldás,nevezhetem rásegítésnek!! Persze megtérül évek alatt,vagy soha mi már nem is leszünk!! Migráció megint arra hajaz Pénzt hoz az,pláne addig még nem tagállami jogkör!! -Már mikor Kötvényesekkel magyarázz MZP. "Fidesz is Migráns párti" szerinte..::))
-Most kapcsolódik íde Főv. Önkori választásnál 09 Ker. volt egy Eus igazolvány az körbejárt,hozzá kellett illeszteni lakcímbejelentetőt! Illeszteni az tulzás, CSAK LEGYEN KÍSÉRŐ LAKCÍMBEJELENTŐ IS Talán a névnek(ott savazónak) fedni kell az Eus kártyán lévővel (igaz ezt nem tudom) -Lakcímkártya megvan és már szavazhatott Ugyanis Eus kártyás igazolvánnyal(ellátottakat) nem volt joguk ellenőrizni OBV-ek!!(választások előtt Euba hoztak egy Trv. erre nézve,könnyebb legyen a szavazás Eus ország bejelentővel,majd ide utazik az Eus állampolgár, ugyan már) Na így nyert az Ellenzék Bp-en körzetről, körzetre jártak ott körzetről körzetre ismételt szavazás, ilyentén lehetséges volt! Egyik körzet sem egyeztet a másikal(ítt járt-e már a delikvens,nálunk minden KÖRZET ÖNÁLLÓ HATALOM,nem köteles tudni ez a név másik körzetben is megtalálható!!) -Fel se merült ISMÉTELT SZAVAZÁS!!::))) 2018 nyarán Diákok nem győztek ideiglenes lakcímkártyákat csináltatni,(Eus igazolványok mellé) ott mondta egy egyetemista ezzel bíztak meg!!! Smucik munka ez, Elenzék akár a mostaniak is!! -Így nyert az elllenzék a Fővárosban!! Tiszta v- -Tiszta választás, úgyan már!! Eus lakcímkártya kellett (lehet az kollégium)""most ítt lakom" nevem ott van Lakásbejeletővel elvagyok látva! .Mehetek minden körzetbe, akár egy kerületen belül! Senki nem tud felül írni!!Körzetek meg semmit nem osztanak meg a másik körzettel mikor Eus igazolvány adot, nekünk Tisztelegni kell felette!! OBV bele se szólhatott!!
Hát szeríntem most hatalmas Öngólt rúgott a Fidesz ezzel sokaknak kifizetik útikölts. és már az Övék a pálya -jut a műtrágya milliomos pénzéből (Bige&társai) Fideszesek nagyon megállapodottak!!(nem azt montam készet várják,helyükbe jön) Hálózatuk ehhez kevés! Persze gondolom én...Na lesz is ítt olyan népvándorlás..::)) -ítt a lóvette csináld meg!!Hozd a Bejelentőt ítt a lovetta!! No még az ÁTJELENKEZÉSEKET SE VESZIK SZIGORÚAN..Körzetek össsze sincsenek vezetve! Önálló körzet mindegyik!! ::)) -juj ezzel nagyon meg lesz bonyolítva. bocs. kiszélesítve!!
Képzeld, ha az átvilágítás nem buktatta le az igazságügyi államtitkárt, akkor mennyire lehet hatékony egy külföldivel kapcsolatban, aki ráadásul sok pénzt hoz a kormánynak.:)
Ghaith Rashad Pharaon Ot is atvilagitottak, ugye? Hagyjuk, meddo vita…szerinted patika a rendszer, szerintem meg nem. Szerinted nem gond ha gatlastalanul lopnak, szerintem igen… Nem az a baj, hogy hiszel ebben, hanem az, hogy mindenki mas hulye, aki nem azt gondolja amit te. Legyen szep ested baratom, reszemrol a vita lezarva!
Törölt felhasználó2022. 01. 11. 22:16
Mindenesetre, MZP zsidózása még jól jöhet Orbánnak,elvégre eddig élvezte Izrael támogatását,az új vezetéssel ez megbicsaklott.Ha jól sejtem kezdenek már rájönni ,hogy jobban járnak Orbánnal mint a zsidózó MZP vel és a szélsőjobbos Jobbikos ellenzéki koalícióval.
"Tehat ha nem itt bunozott, hanem mashol, akkor johet" ezt félreértésből írtad így, ugye tudod? merthogy nem jöhetett, nem jöhetett volna hiszen itt azt nézték meg, hogy az EU-n kívül!!, az addigi életében a jelentkező követett-e el olyat, ami ránk és az EU ra nézve nemzetbiztonsági kockázatot jelentett volna, ok?! egyébként a kötvényesek elsöprő többsége kínai, megsúgom
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!