Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
zhagar 2022. 01. 11. 21:40
Előzmény: #2276  kukacponthu

nem tudom most mi bajod van..(illetve itudom: az, hogy nehéz mit kezdened azzal, hogy tévedtél..hát van ilyen..)
de olyat is felsorolhatsz aki külföldön követett el vmit, hajrá - de ez már irreleváns
mert a kérdésed arra irányult, hogy Mo. számára mi volt vagy mi ma is a veszélyesebb: egy illegális bevándorló, vagy a kötvényesek?
 én meg válaszoltam: egyértelműen az illegálisak
badsector1
badsector1 2022. 01. 11. 21:37
Előzmény: #2272  cintanyer
nagyon lesokkolta a fideszt, hogy nem gyurcsánynézhetnek hónapokig.
WLM 2022. 01. 11. 21:33
Előzmény: #2236  euler
Tiszteletem Euler úr ! Ha ebben a hsz.-ben rám céloztál, nagyon köszönöm, megtisztelsz. A kissrác a térképpel nem utalt nagy különbségre, csak azt vázolta, hogy a választási rendszer, valamint a választói körzetek határainak átrajzolása, kisebb különbségből is nagy Fidesz győzelmet hozhat. Szerintem az ATV az egyik legkorrektebb médium, a legkevésbé részrehajló, enyhén szimpatizál az ellenzékkel inkább, de MZP-ét nagyon abajgatják. Amit az "ÖT"-ről írtál, nekem is feltűnt, hogy helyenként átlépik az építő jellegű kritika határait, de én főleg Vona és Puzsér részéről ezt a személyes sértettségnek tudtam be, a többiek meg csak élvezték a kamerát és a fényt.
Robben 2022. 01. 11. 21:30

Eltanácsolta a zsidózástól Márki-Zayt a Mazsök elnöke
“Előremutató lenne a választási kampányt nem felelőtlen kijelentésekkel megtölteni” – tanácsolja mai nyílt levelében az ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke.
  „Tisztelt Polgármester úr!
    Nagy érdeklődéssel figyelem a már ismétlődő vasárnaponkénti stand up comedy előadásait, amelyek méltán szórakoztatják valamely lepusztult kocsma közepesen erős alkoholos állapotban lévő közönségét.
    Már vizionálom jövő vasárnapi bejelentését, amely az eheti megnyilatkozásának folytatásaként a Terror háza bezárásáról és az eredeti funkció visszaállításról szólna. Hiszen a Fideszes zsidók számbavétele nyilván Önnek nem elég. Mindenesetre szólok, ne felejtsen el kihagyni a felsorolásból se, mint fideszest se, mint zsidót!
    Amikor Finkelstein urat említette, mint antiszemita zsidót, vajon eszébe jutott-e legfőbb szövetségeseinek egyike, a báránybőrbe bújt náci párt, azaz a Jobbik vezetője? Hiszen nincsenek rosszabbak, mint az öngyűlölők. Bár ezt ön is jól tudja, hiszen nem lehet könnyű egy olyan koalíció miniszterelnök jelöltjének lenni, amely a magyar nemzeti öngyűlöletet a legmagasabb szintre, szinte társadalmi normává emelte a politikai paletta bal oldalán.
    Mindezzel együtt úgy gondolom,előremutató lenne a választási kampányt nem felelőtlen kijelentésekkel megtölteni.
    Kérem, hogy a zsidóságot ne használja alantas politikai céljai elérése érdekében. Hiszen mint ahogy ebből a levélből is kitűnik, a zsidó társadalom színes, akár politikai, akár bármely más tekintetben.
    Kívánok Önnek bölcsességet, önmérsékletet és józan ítélő képességet!
    Üdvözlettel:
    Szabó György    kuratóriumi elnök”
kukacponthu 2022. 01. 11. 19:10
Előzmény: #2274  zhagar
“DE akkor : 1. sorolj fel konkrét neveket a letelepedési kötvényesek közül, akiket azóta Mo. területén bármiylen bűncselekmény miatt , jogerősen elítéltek volna”
Tehat ha nem itt bunozott, hanem mashol, akkor johet…ne maaaaaaar!
kukacponthu 2022. 01. 11. 19:05
Előzmény: #2274  zhagar
Az gondolom puszta veletlen, hogy mikor forro lett a talaj, valaki betort az V. keruleti iroda es ugy elvitte a szervert, hogy azota sincs meg…bezzeg a kislany telefonja meglett az eskuvo utan, mindenkit mozgositottak!
Vajon miert szerinted?
zhagar 2022. 01. 11. 18:54
Előzmény: #2264  kukacponthu
2018/09/18.
Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megfelelően járt el a letelepedési kötvények ügyében végzett átvilágítások során, és nem álltak fenn nemzetbiztonsági kockázatot jelentő tényezők – ismerte el az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke a testület hétfői zárt ülése után. Mirkóczki Ádám úgy fogalmazott, a sajtóban napvilágra került, hogy nemzetbiztonsági kockázatként aposztrofált emberek is letelepedési kötvényhez jutottak, így az ülésen egyebek mellett tájékoztatást kaptak a letelepedési kötvények ügyéről is. A jobbikos politikus közölte: ez alapján megállapítható, hogy amikor az AH az átvilágításokat végezte, nem álltak fenn nemzetbiztonsági kockázatot jelentő tényezők.
előzmény: a tavaszi választások előtt épp a Jobbik volt az, amely a letelepedési kötvények nemzetbiztonsági kockázata miatt felszólította a kormányt azok felfüggesztésére.
Staudt Gábor akkor azt mondta, a letelepedési kötvények nemcsak korrupciógyanúsak, hanem nemzetbiztonsági kockázatot is rejtenek. Mindezt a jobbikos képviselő a Magyar Nemzet azon cikkére reagálva közölte, amely szerint egy orosz bűnöző – kijátszva a magyar hatóságokat – jutott kötvényekhez. Szerinte, „ha bűnözők juthattak letelepedési engedélyhez, akkor nem kizárt, hogy terroristák is vásároltak a kötvényből”.
A zárt ülésen a Belügyminisztérium közölte, a kötvényt vásárlókat ellenőrzi a Bevándorlási és Állampolgári Hivatal, a Terrorelhárítási Központ, az AH és a rendőrség is. Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának akkori elnöke, valamint Mir¬kóczki Ádám, a testület jobbikos tagja mégis aggodalmának adott hangot.
Hétfőn azonban az AH tájékoztatásából kiderült, mind a Magyar Nemzet állításai, mind a Jobbik félelme alaptalan volt.
a  válasz tehát egyértelműen NEM, több okból is. a legfontosabbat már tudod: VOLT ÁTVILÁGÍTÁS. tehát csak szimplán tájékozatlan voltál, de azért okoskodsz...
utózöngék: tegyük fel, hogy az alkotmányvédelmi hivatal esetleg tévedett, és mégis lennének olyan kötvényesek nálunk, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek per pillanat is.
DE akkor : 1. sorolj fel konkrét neveket a letelepedési kötvényesek közül, akiket azóta Mo. területén bármiylen bűncselekmény miatt , jogerősen elítéltek volna
2. ehhez képest az illegálisan bejöttek viszont követtek el bűncselekményeket (Ahmed H pl., majd az a férfi akit Ferihegyen tartóztatott le a Tek terrorizmus megalapozott vádjával, majd  a az eljárás során egyértelműen kiderült, hogy valóban az Iszlám állam egy fedésben bújkáló, korában gyilkosságok elkövetésében részt vett tagjáról volt szó.  Sőt azok is, akik beadták Mo.-gon a menekültkérelmet, megkapták az oltalmazott státust tehát már legálisan ittmaradhattak, majd tartózkodásuk során mégis  elkövettek bűncselekményeket: ezekből több is volt, nem sorolom fel őket most de ha kéred, még megtehetem..
zhagar 2022. 01. 11. 18:53
Előzmény: #2264  kukacponthu

igen ezt tényleg megírtad akkor - elnézést
viszont akkor is azt írtam hogy ebben az esetben lásd be önkritikusan, hogy csak egy fotelforradalmár vagy :-) 
mi köztünk a különbség: én egy realista pali vagyok aki elemzi a helyzetet amiben él, és szerintem azt te is beláthatod hogy hibák ide vagy oda, de a fidesz valamilyen rejtélyes okból mégis többséget tud maga mögé állítani immár 11 éve. tud vmit, és kész. lehet ezért anyázni átkozni, de tud. attól hogy ezt tényként leszögezem, miért lennék fideszes, sőt fanatikus fideszes?
semmitől!
tehát én csak annyit állítok: ha belátod hogy nem tudsz ilyen garanciákat vállalni miközben egyik politikai erőben sem bízol ÉS mégis itt élsz, akkor te mazochista vagy, már bocsánat! és igazából ki kéne vándorolnod valahová, már ha vhol szerinted léteznek azok a bizonyos garanciák..és ha ez sem megy: szembe kéne nézned a valósággal, ennyi - és ez nem beszólás, nem annak szánom
a következő lesz a kötvény, bocs de azt sem lehet 3 mondatban :-)
cintanyer 2022. 01. 11. 17:08
Gyurcsány jelöltje = MZP !!
Ez most már nagyon mókás. Főnöki parancsra már a papagájsajtó is átkeresztelte Márki Zay Pétert.
Eddig a "Hírkereső" portált használtam a napi hírekre, de mára használhatatlanná vált, mert legalább 100 példányban nyomatják ugyanazt. Csak tudnám kiket akarnak meggyőzni az internet használók közül?  
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:05
Előzmény: #2270  Csakegyolvaso
egyszeru matek kerlek valaszolj te is mi a garancia erre? xD
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:05
szoval ha azt nezem ha gyurcsany -2000 millliardal adta at az orszagot OV-nak es OVnak sikerult ehhez meg -3000 milliardot csinalni ugy hogy kozbe kapta a penzeket EU-tol akkor MI A GARANCIA arra hogy a kovetkezo 4 evbe jobb lesz ha a Fidesz marad?
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:03
Előzmény: #2268  Csakegyolvaso
+3000 milliard*
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:03
Előzmény: #2267  Csakegyolvaso
Jelenleg ott tartunk hogy ok csinaltak +3 milliard tartozast ugy hogy az EU kozbe kuldte a penzeket.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:02
Előzmény: #2263  zhagar
Ki a tanarod? xD Te tudsz arra garanciat atdni ha a fidezs lesz a kovetkezo 4 evbe akkro eltunteti az 5000 milliardos tartozast? xD
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 11. 17:00
Előzmény: #2260  zhagar
OV nem mondott ilyet soha de azertelmet se latom egyelore miert volt szuskeges ezt torvenybe tenni.
Törölt felhasználó 2022. 01. 11. 16:54
Előzmény: #2261  kukacponthu
Ezek szerint Badsektor aki rendre buzizik,állkeresztény jobboldali fanatikus lenne ?Látod ezen még nem gondolkoztam,de ha te mondod :)
kukacponthu 2022. 01. 11. 16:52
Előzmény: #2263  zhagar
Erre valaszoltam en kollega, hogy en masok neveben nem vallal(hat)ok garanciat…
Szoval letelepedesi kotveny…
zhagar 2022. 01. 11. 16:50
Előzmény: #2259  kukacponthu

készséggel válaszolni fogok ( a válasz nagyon egyszerű. gondolkodj, szerinted mi lehet az - bár ehogy eddig ismerlek, nem fogadnék rá pénzben semmiképpen hogy rájössz  :-)
de előbb én is várom a z elmaradt választ a múlt heti kérdésemre hiszen én kérdeztem előbb:
1. hogyan garantálnád nekem, nekünk, hogy mitől és hogyan  szűnne meg kishazánkban a korrupció és a hatalommal való visszaélés , és hogy 2, mutasd már be a leendő 3. erőt (elitet és programjukat)  hiszen kifejtetted, hogy szíved szerint kukába dobnád az egész jelenlegi magyar politikai pártgarnitúrát gyurcsányostol orbánostol mindenestől
azt mondtam erre hogy ok én benne vagyok, de várom a válaszaidat!
kukacponthu 2022. 01. 11. 16:50
Tovabbra is varom megtisztelo valaszod a letelepedesi kotveny temakoreben.
kukacponthu 2022. 01. 11. 16:47
Draga Zsagi, a lurkot ugy neveljuk, hogy egeszseges ertekrenddel birjon es ha ne adj isten, a sajat nemehez fog vonzodni, ugyanugy fogjuk szeretni!
Egyebkent, ti (al)kereszteny es (al)jobboldali fanatikusok vagytok azok, akik szuntelen buziznak…
En sem ertek egyet ezzel, hidd el, nagyon nem!
De erre epiteni egy kampanyt, meg a patas ordog feribohocra, az bizony eleg bizarr, mikozben az egeszsegugy romokban, az oktatas melyrepulesben…de ez van, sokaknak eleg ez, mert ennyi az igenyszintjuk, feribohoc-soros-lmbtq trio.

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek