Tegnap elfelejtettem lezárni a daytradem, így most megtettem 2 egység shortomat 389,441-esebben a percben visszavettem. Hatalmas profit! :D (és még kamatozott is éccaka, amikor aludtam:)
"fizetett kamatot" "Hova lett a plusz" Esetleg a plusz kisebb, mint a fizetett kamat? Tessék máskor az első kibocsájtás napján venni, és akkor nem keletkeznek ilyen igen bonyolult fejtörők :D
Szeretnék segítséget kérni! 2027/J PMÁP most 27-én fizetett kamatot. Eddig pluszban is volt a befektetésem. Tegnap is. Ma viszont nemhogy pluszban de mínusz 2%-on van. Ez hogyan lehet? Hova lett a plusz és ma hirtelen miért van jelentősen negatívban , lényegében veszteségben? Többi állampapírom pluszban van azoknál nincs ilyen gond.
Köszi a válaszodat,ma elintéztünk mindent,azaz alszámlára került a kamat amire nincs is meghatalmazásom,hogy -hogyan nincs mindegy is.Az információ az, ha közös folyószámlánk van és az van,a halál időpontjánál zárolják a számlát, abban a pillanatban a fele összeg felett rendelkezhetek, és hát a befektetések hagyatéki után lesz hozzáférhető.Ezt az OTP banknál mondták.
a webkincstárban le lehet kérdezni visszamenőlegesen. (bal oldalon: állampapírok => állampapír árfolyamok) Persze csak pdf-ben mutatja, és a legutolsót, tehát azt nem mutatja, amikor napi 2-3 árfolyam volt, nem is olyan régen. szóval, ha csártot akarsz csinálni belőle, az komoly munka...
A forgalomban lévő lakossági állampapírokból a 4. héten az alábbi bruttó mennyiségek kerültek értékesítésre. Lakossági állampapír
Bruttó értékesített mennyiség (mrd Ft) Egyéves Magyar Állampapír (1MÁP)
12,9 Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz)
0,1 Prémium Magyar Állampapír (PMÁP)
33,0 Bónusz Magyar Állampapír (BMÁP)
8,5 Fix Magyar Állampapír (FixMÁP)
12,6 nyomdai Magyar Állampapír Plusz (nyomdai MÁP Plusz)
0,0 Kincstári Takarékjegy (KTJ)
10,6
Megtudnátok mondani, hogy egy államkötvény Kincstári árfolyamát hol lehet visszanézni legalább egy évre visszamenőleg akár Excel akár diagram formátumban? A Netfolio-n van elméleti ár és hozam, az is valami, de jobb lenne a Kincstári ! Ha valaki tudja, előre is köszönöm!
Hát érzésre ez már picit túlzás lenne... ráadásul pont benzinár-emelés, autópályadíj-emelés, vízdíj-emelés... és a tél is hidegebb sokkal mint a tavalyi, azaz több gáz fogy, tehát az eddigi volumenindexes súlyozásnak is vissza kéne itt ütnie akkor...
„Várakozásaink szerint most havi alapon 1,2 százalékkal nőhettek az
árak, ez pedig éves szinten 4,4 százalékos inflációt jelentene az év
első hónapjára." ----------------- Pont úgy, ahogy írtam: 3,2% (bázis+havi%)
Magyar Állampapír tulajok