Lenne hozzád egy kérdésem: Febr 6. -án van időpontom PMAP irodába, beraknék egy millát még valami PMAP-ba. Most a 2032/I -t aznap még éppen lehet kapni de én Bonust vennék inkább mert azért jó lenne már a háromhavonta kis della. Rövidebb a időtartam is, és a kamatban alig van eltérés? Szerinted? Inkább 2032/I legyen?
le is nyilatkozta a kurali, hogy már nem cél, hogy növeljék a lakossági finanszírozás arányát. . most már az a cél, hogy költsd el a pénzt, pörgesd a gazdaságot :) én már költöm is, vettem kütyüket, meg minden. (Igaz, nem itt, hanem az amazonon, mert ott több száz euróval olcsóbb..., de a német állam biztos örül az áfa-bevételeinek :D )
Szerencsére a kamat kamatáról beszélgetünk csak. Tőkére vetítve 16% a kamat, ennek 2%-a a téma, vagyis a tőke 0,32%-a. Nem kell túllihegni, miközben 19,1%-ra fog ugrani a tőke kamatozása.
Elvileg azt mondták, hogy negyedévente, kamatfordulóján lesznek "újabb" sorozatok. 2027/Q1: 2024. január 9. ekkor indult, nagy valószínűséggel áprilisban jön a köv. bár lehet aaddig kiadnak egy Q1V2 (2-es variánst:D).. bár nem tudom mi értelme lenne. PMÁP vs. FIXMÁP, egyértelműen FixMÁP.
Magyar Állampapír tulajok