"Már külföldön is hullámokat vetett a KSH kreatív inflációs adatszámolása. Mint ismert, úgy sikerült 10% alá csökkenteni a múlt havi inflációs adatot, hogy a nem változó áru lakossági gáz és áram papíron 30% felett lett olcsóbb tavalyról idénre, mondván, hogy kevesebb fogyott belőle. A Reuters és a Commerzbank is erről cikkezett a napokban. A KSH szerint mindent jól csináltak, bár azt elismerték, hogy még mindig egyeztetnek erről az uniós statisztikai hivatallal.Közben kijött az új inflációs adat is, a fentebb említett, erősen kérdőjeles módon számolva 7,9% lett az infláció növemberben. Ez más sokkal barátibb, mint az év eleji 25%, de messze még a 2-4%-os cél. (Bár ha marad a hónap-hónap közötti alacsony infláció úgy, mint az elmúlt három hónapban, egyszer még az is összejöhet.)"
új webkincstár > rendelkezés esedékességről > "A meghatalmazó pénzmosási törvény szerinti nyilatkozata lejárt vagy nincs kitöltve. A számla kiválasztása nem lehetséges." Ezt meg tudom valahol online tenni? Ha igen, hol? (Kerestem, de nem találtam) Köszi!
Ha esetleg valakit érdekel: most voltam a webkincstárban. Az oldal már működik ezek szerint. A felület más. A pénz ott van a számlán. Jó hétvégét. Léptem:)
Magyar Állampapír tulajok