Minden papírnál -1% van, amíg le nem jár. Nincs különbség közöttük. MÁP+ az egyedüli aminél csak -0,5 % a bünti, amit ~1 hónap alatt kitermel, durván. (1hónap+ pár nap)
Ha kiderül, hogy 100 euróból 2 év alatt csináltunk pmáp-pal 129 eurót, akkor az 29 euró többlet. Vagy euróban 2 év alatt összesen 29% hozam. Kiváló választás volt magyar állampapírt venni és mostanáig tartani. Aki ellene fogadott ezen a kockázati szinten, az alaposan benézte, és a pénze bánja, méghozzá sok pénze bánja.
Akkor mi értelme van a DKJ-nek? 2 hónapig gyakorlatilag veszteségem van. A Pmáp eladása közel 500ezret vinne el. Valaki magyarázza már el, hogy ez mi???
Eteted a trollt, nincs neki egy árva buznyák papírja se, csak idejár szórakozni. Olvass vissza 2023 nov dec táján miket írt, pontosan tisztában van a visszaváltással, csak eljátssza, hogy nem.
A commentek alapján dobta 16% kamattal. A 19,1%-at nem várta be. Mi a legtöbben kivártuk, bármennyire is ment sokak részéről a félelemkeltés. Lehazudott infláció! De a 19,1%-ot nem tudták lehazudni, zsebrevágtuk! És még 2029N-t is tudtam venni most, miközben a PMÁP állomány megvan, nem loptak el belőle.. Én örülök annak, hogy kitartottam. Bár meg se fordult a fejemben, hogy előbb dobom a 19,1%-es kamatú PMÁP-ot. 1-2 hónap bukta is komoly "veszteség" lett volna.
Magyar Állampapír tulajok