Találomra beletekertem úgy 57:00 körülig, amikor is a hogyantovább-ot kezdte (volna) feszegetni az űr-agronómus kisugárzású szpíkerünk...:)... pillanatra fel is csillant bennem a remény, hogy na!... most hátha valami értelmeset is hallok majd a sok érdekes mellett... ;) . Hát nem hallottam... nos akkó', "hogyan tovább??"... íme: mééééég nagyobb, méééééég drágább kütyüket kell "oda"juttatni, hogy mééééég jobban lássuk, mi is van "ott"....:)... hogy mi a csudának? mire is jó ez? és ki(k)nek??... ilyen dőre kérdésekkel nem foglalkoznak a totál felesleges közpénzköltésben már eddig is kimagaslót alkotó megélhetési "tudósok"... . ))
oké... akkó' szerinted pld. a történelemben - hagyjuk most az egyéb "tudomány"-okat! - minden jelentősebb esemény egyértelműen és véglegesen megmagyarázható azokból az infókból, melyeket ismerünk róluk vagy amelyeket közzétettek velük kapcsolatban a benne résztvevők? Így gondolod?
Fel szoktam mérni, melyiket érdemes elolvasni. Szarra nem adok pénzt. Túl sok a könyv, csak egy kis részük jó, az idő pedig véges. Ezért nagyobb részüknél a válaszom: de. Annyiban pontosítok, hogy első 1-2 mondat, pár helyen még belelapozok, de nem az utolsó oldalra. Ennyiből nagyon sok minden kiderül. További jó beszélgetést kívánok nektek!
Kíváncsiságból benéztem ide néhány napja, félrevezetett a cím. Nos, nem osztozom a pozitív önkritikádban a faragást illetően. Ellenben ez a legkínosabb hely a fórumon, amit eddig láttam. Lehet, hogy vannak még hasonlók, reméljük nem, igaz, mindenhová nem kattintottam, így nem tudom.
"Hogy ebből az eredetileg linkmásokgatós, később meg süllyedni készülő topikból az egyik legnívósabb vitatopikot faragtam," - hahahaha te most viccelsz? a legostobább konteos topikká avanzsáltad! nézz már tükörbe! olvasd vissza a hsz-eid ! - atyám!!! :)))
Most mi is tkp. a valódi problémád? Hogy ebből az eredetileg linkmásokgatós, később meg süllyedni készülő topikból az egyik legnívósabb vitatopikot faragtam, vagy pedig az, hogy a saját topikjaimban nagyritkán törlök egy-két nem odavaló hsz-t??... Hmm?
kár finomítanod! mint ahogy már az előző hsz-ban írtam, -
"konteos marhaságodra, meg vallási marhaságokra itt (meg máshol se) senki nem kiváncsi ! tehát itt eleve címet tévesztettél, csak gusztustalanul kihasználtátok, hogy itt már "kihalt" a moderátor, és már nincs aki kivágjon titeket! viszont a saját "usa-orosz" almodban előszeretettel törlöd a neked nem tetsző véleményeket, tehát a "gerinctelen" jelző is megállja a helyét!"
Miért akarnálak innen kitiltani? Sőt, volt már olyan szted, hogy bármely egyéb topikból, ahol történetesen én vagyok a gazda, kitiltottalak vagy töröltelek volna valaha is? Nem emlékszem ilyen esetre. Te a szívem kitüntetett csücske vagy régóta, veled kifejezetten kíméletes vagyok... ;)
Tudomány és Csillagászat