Szerdai DKJ vásárlás (du16-ig) szerdán teljesül, szerdai árfolyamon. Nem csütörtökön ahogy te írod: "Elkölteni lehet, de teljesülni ott is csak szerda+ 1 nap fog."
Nem írtam árfolyamot. Azt írtam, hogy szerda +1 nap fog teljesülni. A Dkj-ra írtam, hogy szerdai árfolyamon fog teljesülni. Megköszönném ha megpróbálnád értelmezni a leírtakat.
Kamatfizetés miatt nincs. T+1 az elszámolása, ha aug 21 vennéd, az aug 22 értéknap, de rá 2 munkanapon belül van aug 26 a kamatfizetés napja. Így jött ki.
Az appban sok banknál nem lehet nagyon magas kártyás limitet beállítani, de ettől még a telefonos ügyintéző be tudja állítani neked. Jellemzően pár millió a max amit számszerűen be tudnak állítani, ha annál több kell, akkor azt állítják be hogy az "egyenleg erejéig". Lehet sok millió forintot fizetni kártyával. Ha a bankod nem engedi, menj át másikhoz.
Az Ersténél az utalásos napi limitet személyesen vagy telebankon keresztül módosítani. Telebankban emlékeim szerint teljesen automata a folyamat, csak a TPIN-t kell tudni. (kíváncsi vagyok hogy hányan tudnak a telebankról, hányan használnák és hányan tudják a TPINjüket is. 0.01%? :D )
Magyar Állampapír tulajok