na, brókergyerekek, kössétek fel a gatyátokat holnapra , ha le akarjátok kötni a richtert nem leszek tényező az undorító játékotokban, de kihasználom az eszeveszett rontásotokat és jegyezze meg, aki most adja, helyette fogom eladni sokkal magasabban mert a richter nem gagyi , csak gagyiztatják
nincs érdeklődés... mindig ezt írom, hogy egy ország gazdaságát a tőzsde tükrözi vissza itt érdeklődés hiányában elmarad minden, megyünk vissza a feudalizmusba nem a befektetők tehetnek erről még vergődünk ....
nagyunokám 18 éves, közgáz iskolába jár, és kivitte a pénzét a randomból, most a haverjaival az amcsi tőzsdén kereskedik, várom a tapasztalatait, de hosszabb távon, még csak 4 hónapja kezdte sajnos én még mindig xx. századi nőnek érzem magam, de figyelem az unokám tevékenységét és beszélünk is róla, eddig nagyon bíztató, ahogy kereskedik és igen, egyre nehezebb itt, a magyar piacon keresni pedig nem tartom magam nagyon hülyének
akkor adj, Photo, legfeljebb nem fogadom meg:) amcsik zárása: dow: +237 nasdaq: - 9 sp: + 14 brókergyerekek, kezd kilógni a lólábatok, de marhára:) remélem, mindenki kiszedi a stopját hétfőre a richterből, hadd essenek pofára ezek a hiénák:)
Van kinalat, tolnak le mindent. En tovabbra is full cash. Nincs pozi. Amikor van, akkor is zarom aznap. Nekem ez valt be. Folyamatosan vesztek ala, remeljuk jo lesz. En nem hiszek a BETben.
és a másik dolog, hogy ha eladsz 140 richtert, az több, mint 1 milliót szabadít fel nem mindegy, hogy eladsz kispapírból valamit és fillérekhez jutsz, vagy eladsz richtert
amikor lement 7900 alá és vettem 7840-en és 7860-on, azt a tételt túl korán dobáltam el persze, mert folyamatosan vettem lefelé, ahogy most is folyamatosan adtam, ami megérte egészen 8360-ig jó lenne, ha majd emelkedik, néha beszólnál nekem, hogy még nincs ideje adni de nálam egyszerűen csak jön egy pillant, és adom sok kispapírban ez bejön, de a richterben nagyon jó lenne önfegyelmet tanulnom rengeteg van belőle 8420-ig megkaptam egy nagyon szép osztalékot is utána a bőrömből kéne kibújni mindig, hogy ha szép nyereséggel már tudom adni, ne adjam
leves