mivel nekem 73-ról is van és még feljebbről, majd eldöntöm, mennyit tartok és mennyit adok de nyílván nem ömlesztve fogom adni, mint a macisajtosok 44-en
totoro, most nézem, valaki bemásolta a hozzászólásod a set topikba de a 88K-t kivevő még nem jelentkezett ezek szerint minimum ketten vagytok nagyobb játékosok bárcsak vége lenne ennek a 41-es őrjöngésnek !
ráadásul pitiánerség beállni ebben a papírban 44-re ennyivel, eddig 40.5-ig rontották, ha jól emlékszem, mi a francért kell beállni 44-re 100 ezer darabbal nincs elég baja a benne lévőknek
totoro, bátraké a szerencse:) de tényleg, erről még nem filóztam itt, annyira utálom ezeket a "tömörítőkat", képesek egymás fejére állni egy helyen, ennek mi értelme van? amikor én beálltam 44-re eladni, 2K volt ott, utána álltam be igaz, az sem ma volt ma is néztem opusban, nem elég, hogy 270-en állt 70K bálám szamara, még beállt elé 269.5-re 90 K
Igen, vettem én is 44 alatt, meg én vettem ki a 126k db 44-est is úgy hogy 88k db maradt csak utána eladó. Filóztam kicsit, hogy azt is megveszem, erre kikapták előlem :D
néztem , amikor bekötött a 43.7-es eladásomba, 126 ezer darab tolongott 44-en eladáson, ebből én 1500 darab voltam ezek a set-esek is nagy hívők lehetnek a saját papírjukban, beáll 126 K eladni 44-re, nem elég, hogy a végsőkig gyötörték már a papírt
kicsit szkeptikus lettem , 270-nél és előtte egy nagy torlaszt gyártottak ma, de nem feltétlenül muszáj egyből 300 -ig mennie, csak ha így lett volna, vevő is több tolongana hiszek a pszichológiában, hogy ha gyorsan rántanak valamit, akkor még többen jönnek venni
Látom ma mindenkinél SET nap volt :D Reggel elkezdtem veszegetni, mert nagyon megfeneklős-fordulós volt a chart, és irgalmatlanul pesszimista a szentiment a topikjában. Amikor már mindenki temeti, akkor nincs ki adja, közben meg semmi negatív hír nincs. Végre egy szép nap.
opusban már vacakul állok, mert van1K-m 270-ről, régről és500 darabom 262-ről, ma csak 700 darabot vettem vissza az eladás után, mert másik 700 darabbal 257-en álltam vételen, de odáig nem adták le OPUS Vétel 700 db 260 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7787683, idő: 2021.06.15 14:47:32)
reggel lekéstem a 660 feletti eladást 4ig-ben, nem is néztem, de 654-en is megérte adni, nem vettem vissza mai nyereségek: 4IG összesen 12 565 HUF APPENINN összesen 6 513 HUF OPUS összesen 9 541 HUF SET Group összesen 47 992.5 HUF
leves