ugyanígy vagyok, Photo, nem adok semmit minuszban armageddont próbálnak eljátszani néhány papírban, az ő pénzük megy rá konkrétan tudok egy papírról, ahol 3 nagyobb büfi összeállt, hogy lenyomja meglátjuk , sikerül-e
Nem sikerült ma semmi. Vétellel még várok, mert minden megy most lefelé, eladni pedig valamit is esélytelen, vagyis lehetne, de ilyen nyomott áron mínuszban nem fogom.
Zsimo, nem szabad beszállnod ilyen o....s fütyik mellé mindenki eléggé ideges, nem kell, hogy még tovább idegesítsük egymást egy-két f@sz úgyis mindig van, aki beszáll a marhaságba
Zsimo, én erre találtam ki, hogy rengeteg, rengeteg richterem van hogy miért verik szét a kispapírokat? divat tetszik a ner-fütyiknek meg a nem ner-eseknek is egymást verik szét, aztán majd fordul a kocka nem hiszem, hogy az otp egyedül bírja a bux fenntartását vagy összeomlik az otp is --- és akkor nagyon komoly problémák lesznek ----- vagy néhány más blue-val együtt emelik a vételt és akkor néhány kicsi is lélegzethez jut majd
Hátha a fordulónál ott leszünk mi is. És a mínusz amit addig összeszedünk a próbálkozásokon az ésszerű értéken belül marad. Hátha... (Egy többszörözés évekre elég lehet.)
Dehogy, senki nem hat rám, csak a BÉT -en zajló kispapír legyalázások esnek rosszul. Mire jó hogy ennyire szétvernek mindent? Reménytelen kilátástalan az egész kóceráj. Bárhol bele veszek azonnal esik, szakad az egész szakrametum.
írjuk be ennek az or......rszarvú elvárásait előre helyette: richter: 3200 opus: 140 delta: 25 set: 18 --- vagy 7 nutex: 3 és így tovább, és így tovább
7840-től 8370-ig eladtam az utolsó szögig a richter vételeim az elmúlt 3 hétben a legfelső vételeim nem tudtam adni, de az nem érdekes /8420/ most megint közelít a 7840-hez a vételi ára rajta ! :)
leves